Връщат се мутренските години!

Връщат се мутренските години!


Връщат се мутренските години в България! Гледам вече на много места се сформират престъпни групи. Това е положението в страната или си държавен служител, или ставаш мутра и престъпник.

За нормални хора няма място в страната. Политическите договорки с големите хранителни вериги убиват и малкото изнемогващ бизнес у нас. Няма производители, няма търговци, няма фермери, няма нищо.

Нормалните хора няма с какво да се препитават, мафията също няма от къде да се захранва с пари! ВРЪЩАТ СЕ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ. Обири на банки, обири на бизнесмени, започнаха с вендета и медийни поръчки, които свършват през някой траурна агенция. Когато водата намалее в реката и крокодилите се изяждат, а какво става с малките рибки, с пираните – организират се на ята за оцеляване това става.

Efekt 2

Дали предстой гангстерска война ли, не, защото гангстери няма, но скоро ще изпълзят от бърлогите си, скоро ще се нароят много банди, които да крадат пари от държавата и хората. Бедни общински корумпирани държавни такива ще превърнат държавата в мутренска такава не че до сега не беше, но имаше някакъв ред, а сега ред няма – който когото прецака, който предвари има една приказка и така мутрите, които управляват страната създадоха мутренска среда и хората нямат избор или стават бандити, или умират от глад.

Тежко и горко и на нашата държава, който можа избяга, но тук обаче пак ще ги очаква мутренска държава и така Борисов създаде среда, която България да се върне пак в 90 години, в който нямаш приятели, нямаш роднини!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.