На всекиму ще се въздаде според делата +СНИМКИ +18

На всекиму ще се въздаде според делата +СНИМКИ
Народен съд или на всеки му ще се въздаде според делата !

„Дела трябват, а не думи“ е казал Дякона Васил Левски отдал животът си за свободата и независимостта на България !
В друго време и сред други хора с други нрави, но със воля за промяна за свобода и готови на жертвоготовност за тази свобода !
По-късно в българската история виждаме, че всеки е от най-бедният до най-богатият е работил за възраждане на отечеството ни ! Богатите с пари и материали, бедните с труд, но така са изградили училища и читалища, първото, което са направили е да изучат децата си на четмо и писмо за да бъдат грамотни и да бъдат умни !

Днес сме свидетели на разрухата на училищата – в малките райони се обезлюдяват цели села и се затварят училища, а в училищата върви пълна подмяна на историята ни, на нравите, на фолклорът ни, а турцизмите нахлуват в учебниците и говори се за национални празници като Байрам или Банго Васил, децата са заставяни да учат песни на Турски език наизус, а учебната програма е толкова занижена, че все едно не са ходили на училище и нямат понятие от елементарни неща като не могат да пишат и да четат, а за смятане и дума не може да става и едно проучване показа, че над 40% са напълно неграмотни !

Превърнати в потребители, които работят за сметки и от дата до дата, от аванс до заплата, родителите нарамили икономическите окови на системата са улисани в оцеляването на семействата си, а пустите пари все не стигат !
Така родителите не виждат в какво се превръщат децата ни ! Дарили сме най-милото си на учителите, а на тях не им пука, не им дреме, защото те работят в един зверилник и чакат звънеца с по-голямо нетърпение от самите деца !

Efekt 2

Американски и Турски фондации, и НПО-та създават учебни планове като залагат техните опорни точки в учебниците и сформират бъдещият мироглед на идните поколения !

Всичко това е става под зоркият поглед на шепа родоотстъпници специално назначени по министерствата за това !
Живеем в друго време с други нрави и вече никой няма идеали !Народен Съд

Когато след Възраждането нахлува по нашите земи онзи Комунизъм всички смели демократи, всички, които са се облагодетелствали с държавни средства са били избити кой до стената, кой по гори и по поляни разстреляни и закопани, но идва нов строй, нови хора и държавата се управлява вече от болшевики !

Не липсват и разчистване на лични вендета и на междуличностни сметки като десетки хиляди умират или дето се казва затриват ! Страната ни поема по-нов път без да има бедни и богати, всички рамо до рамо работят, строи се пак заводи и колхози, строят се пътища и тръбопроводи и не е лъжа всичко се строи в страната – строят и работят дори и децата – бригади за ученици и работнически лагери за студенти и младежи, строй се всичко на ново не да се правят кърпежи !Народен съд

Създава се един строй и на всеки се гарантира жизнен минимум и един общ стандарт като няма бедни, няма гладни, всеки със собствен дом и вила, и кола, и пари на сметка в банката скътани ! Здравеопазването на ниво – безплатно,а университетите ни пълни с професори и академици и всичките се учат да стават инженери, химици, а не като сега политици !

Според ООН България заема 27 място в светът по стандарт и качество в светът !
Идва Демокрация и държавата се разлюлява като всичко се краде, продава и раздава, но няма вече колхози, няма и заводи, консервените фабрики се затварят, винпромите все намалят, лозята се изкореняват, оранжериите се разрушават, нахлуват модни стоки не виждани от много хора, идват банки и пари раздават, но ви взимат лихва за това и така народът обедня !Народен Съд

Има един виц за нашето правителство и за ГЕРБ и Бойко Борисов, в който се сравняват двата строя: „През Комунизма работиш, работиш, купиш си къща, работиш, работиш, купиш си кола , пак работиш и работиш, пък си купиш телевизор,а днес е друго – работиш , работиш, продадеш телевизор после пак работиш , работиш заложиш кола, а после да спасиш колата поработиш и си залагаш къщата и така“!

Хранят ни чужди хранителни вериги !
Пари за храна от чуждите банки на високи лихви !
Чужди армии ни пазят !
Чужди са фирмите, който ни продават нашият ток и вода !
Всичко е чуждо – лекарствата, с който ни лекуват !
Всичко е чуждо – колите, техниката, дрехите, обувките, всичко е внос втора употреба или рециклирани боклуци !
Къде остана България ?
Днес няма съд, няма и прокуратура, а те обслужват върхушката страхлива те пазят статуквото, а народа вълците го яли !

Вълци няма, но сами помежду си се ядем за къшей хляб и някой лев ще се само изтребим вместо да поискаме промяна както всички досега са правели преди нас готови на всичко за да има утре и за да има България !

Нямаме комити, нямаме и апостоли, а за народният съд и дума да не става, но ще има промяна и тя е близо, още малко и народът ще се вдигне и тежко и горко на цялата върхушка, че ще има пак до стената и да ги бесят по площади и гори, тежко ви ако не спрете да крадете, тежко ви, ако не вдигнете стандарта на хората – да има за всички храна и дрехи, да има за всички образование и законите, да са едни за всички, да сме нация, а не стадо, тежко ви, ако не свалите цените на ток, вода и горива, тежко ви, ако не направите заводи и в тях народът да работи за да може сметките да си посреща с лекота, защото не народен съд, а ще има народен гняв и то далеч по-суров ще е, защото в тази страна власт се дава по наследство или с бутове и гражданска война !Борисов Народен съд

Борисов ще каже, че има тук Американска армия да го брани ВИЖ ТУК ! Така е, но народът беден и гладен вдигне ли се веднъж всички ще измете, това да се знае !
И ако днес още търпи роба скоро ще въстане и рамо до рамо Българи, Турци, Цигани, мигранти и всякакви каквито са по нашите земи ще се вдигнат на борба и не за друго, а защото без значение цвят, пол или религия всички имаме едни същи нужди и едни и същи потребности и след като държавата абдикира от задълженията си да ни ги набави ще допълним само едно, че Господ бави, но не забравя и Видов ден ще има за всички до един ! Никой не се е отървал жив от животът !
Нито едно правителство не е оцелявало изправяйки се срещу собственият си народ ! Време е да застанете до стената народният съд и ще въздаде всеки му според заслугите !

Бог да пази България и нека всеки му, и нека да става каквото е писано, и нека да спасим България !

Винаги ще има утре, трябва да има утре, длъжни сме не заради паметта не на загиналите за свобода, ами заради идните, който нямата вина да живеят в робство заради това крадливо правителство !

Скоро на всекиму ще се потърси сметка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.