Всеки ден умирам и се раждам

Всеки ден умирам и се раждам


Всеки ден се връщам към смъртта когато тялото умира, но е жив духът !
Гледам и не виждам надежда в ничия душа !

Слушам и не чувам да идва помощта !
Няма здрави хора, гаснем като свещи един по един без значение богат или беден гробът е с едни размери и никой на онзи свят не ще занесе нищо, което е придобил освен душата, която се отделя за да бъде на свой ред пак преродена!

Умираме без да сме живели, без следа след нас в историята да оставим, без спомен, без като дим в небето мрачно и никаква следа от нас не остава като минава време и всичко се забравя !

Efekt 2

А днес продажни мародери историята за онези, който са умрели за нас да има днес България и нация, и народ дори и Демокрация, делата им ще бъдат заменени с други думи подменени и техният житейски път ще заприлича на кръстопът на който не останали са там табели и не води до ничия история, а това е то Българската ни история!

Безлични хора днес ни управляват и поругават онези, които някога история славна ни завещават, обезличени повити в забвение и това все повече заприличва на унищожение !

„Делата ВИ отекват във вечността“ е казал някога един генерал, после роб и накрая гладиатор!

А днес делата ни кажете какви са и горди ли ще са децата Ви от Вас? „Дела трябват, а не думи“ е казал друг образ най-свят за нашият народ, но днес всеки е свел глава и мълчи като роб ! Отхвърлели сме минало, история с кръв платена, а живеем ли, мрем ли не знаем, но едно е ясно, че нищо добро на идните не ще завещаем !

Превърнахме една страна наречена България с горд народ и велика нация в една територия повита с еманципация, една географска ширина населявана от хора без дух, без душа !

Всеки ден умирам и се раждам с утринта и всеки ден когато Слънцето изгрее ни доказва, че мракът може да бъде победен, но всяка вечер щом Слънцето се скрие душата робска продължава да гние !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.