Всеки ден умират деца

Всеки ден умират деца

Всеки ден деца умират, всеки ден деца се бият, всеки ден !

Удавени, пребити, изнасилени, осакатени в душите какво става някой знае ли ?

Кой се грижи за най-милото и най-ценното ни, кой се грижи за идните, за бъдещето на България ?

Въпроси без отговор, въпроси, които засягат всеки от нас, засягат бъдещето на България !
Нечовешка агресия по училищата, която се прикрива от полицията и медиите, която се скрива от очите на хората и на родителите ! Директорите на училищата се вълнуват само от броя на децата и дали самото училище ще продължи функционирането си и да не бъде закрито !

Efekt 2

Закрито означава край със заплатите !
В малките населени места проблемът с броя на учениците е огромен и някак си училищните настоятелства и преподавателите, и училищната управа се вълнуват само от броя на децата и това училището да не попадне в списък на училищата, които не покриват норматива като брой деца към министерството на образованието и да не бъдат закрити !

Иначе всяко селско училище има по няколкостотин и над хиляда декара земи дарени от нашите прадядовци и баби за да се издържа и така днес тази земя се арендова от арендатори, които превеждат рента на училищното настоятелство и парите се усвояват като се ремонтира училището и няма търгове и няма отчетност и така яко се краде, а за децата нищо и нищо насреща !

Къде е охраната на училището, деца пребиват деца, къде е държавата? Отчита се дейност на МВР като инструктажи, а отделите на детска педагогическа и закрила на детето само фиксират случаи, инспекторат си, затваря учите и пак деца пребиват деца !
Не са един или два случаите, в който дори снимат с телефоните си как момичета се бият, как се събличат пред учителската стая на бас ! ХОРА СТАВА ДУМА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА, ОПОМНЕТЕ СЕ !

Дали сме им най-ценното, което има България и пълна безотговорност, разврат, наркотици, агресия, саморазправи, а учителите ги наричат „зверове“!
Това са нашите деца и ние сме ги пратили да бъдат възпитавани и учени, а не да ги класифицират като „зверчета“ или бройки за оцеляването на училището !

Тук е ролята и на родителите защо ние не им търсим сметка, време е за равносметка !
Лесно се прехвърля вината когато стане белята, но няма гражданска позиция, а тази на правителството в оставка я видяхме до къде води !
Къде са ценностите, къде са християнските ценности като – не кради, не лъжи, не убивай ?

Хора опомнете се, всеки ден по новините случай на умряло дете, а колко са прикритите на изнасилени или бити, това не е държава щом директори прикриват убийства, а какво ли могат да скрият от нас ?

Правителството води война срещу нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.