Всички говорят за „Аркус”, но не и за „Ипон”!

Всички говорят за „Аркус”, но не и за „Ипон”!


Всички говорят за „Аркус”, но не и за „Ипон”!+ВИДЕО ЗА БОЙКО !

Важен е фокусът на Вашето внимание !

Когато Бойко има собствена охранителна фирма може, а ако Митьо Очите работи в такава не може!

Efekt 2

Много мутри излизат на светло с охранителни фирми заради редица преимущества за да имат право на носене на оръжия, за да имат под ръка бронирани автомобили и храна !
Нормално е за тях и браншът в който са!

Страхът от покушение е голям !
Само мутрите във властта докопали се до властови позиции си имат НСО за тази работа !
И вариантите са два – или си плащаш и ставаш политик и те охраняват безплатно за сметка на данъкоплатеца или имаш охранителна фирма и трябва да и търсиш обекти, че да може да съществува !

В случаят на Бенчо Бенчев обаче не е така и той няма врагове и по всичко личи, че не ходи с охрана, но пък има много обекти и ниви за охрана, което си е голям разход !

След убийството на единият съдружник на „Аркус“ Бенев вижда възможност да закупи дяловете му и вместо да плаща по над 100 000 лева на година той да печели от това !

Нормален бизнес ход с дълговидност и така се озовава в циркът на ГЕРБ ! Проблемът е, че на нас хората очите ни са отпред и можем да се фокусираме само върху една цел !
И така миналият път когато извадиха Митьо Очите България получи 1,2 милиарда заем, а когато Орешарски поиска 1 милиард и бе свален от власт !

И така още колко милиарда Бойко Борисов изтегли в името на България за който никой не разбра?
Сега обаче какво се случи след като ефирът е запълнен с Митьо Очите и всички сме вперили поглед в това ?

Обществените манипулации са от БТВ, тази поръчкова телевизия, която влезе в ролята и на спец прокуратура, която да разследва и да разпитва хора с думите „хората говорят“, ама кой хора?

Ами бургазлии например !
Какво прикриват медиите и властта докато темата е Митьо Очите?

Защо от БТВ не задават въпроси за миналото на Бойко Борисов и фирмата „Ипон”?

Защо не казват как НСО харчи на ден за Местан по над 4000 лева и колко пари се харчат за охрана на политиците, които искат охрана, а не си плащат за това на някоя фирма като „Аркус“ например!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.