Във всяко село бандити, не полицай!

Във всяко село бандити, не полицай!

Във всяко село бандити, не полицай!
Освободиха шефа на ОДМВР – София
Решението е свързано със случая “Пелов”

Директорът на Областната дирекция на МВР – София комисар Георги Григоров е освободен от поста си, заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Заедно с него е освободен и заместникът му, предаде бТВ.

Решението е свързано със случая на избягалия затворник Владимир Пелов, който беше убит при престрелка в Ботевград. „Те не се справиха, включително спомнете си какви отговори даваха на вас. Същите отговори даваха вътре. Има някакъв дисбаланс, има нещо, което не е направено в цялата област“, посочи Радев.

Efekt 2

Към Областна дирекция МВР – София е и Районното полицейско управление в Ботевград, което понесе критики за несправяне със случая

Вчера Георги Григоров призна, че Марио Панчев, който уби Владимир Пелов, а по-късно почина от раните си след престрелката, е сигнализирал в полицията, че се чувства застрашен след бягството на Пелов от затвора.

Източник: segabg.com

Истината е, че министър Радев не се справя и този ход наподобяващ уплашен гущер, който се разделя с опашката си за да се спаси временно и скоро ще се иска Вот на недоверие на правителството точно по сектор „Сигурност” където скоро ще падне главата на Радев!
Виждаме, че правителството в лицето на МВР е абдикирало от задълженията си и на практика бандити влизат и когато си искат излизат от затвора, а после обаче започват да стрелят и става опасно !

Сектор „Сигурност” се е превърнал в статистически институт и само регистрира престъпления като няма превенция на дейността, няма и полза от МВР, а иначе най-големият финансов ресурс в страната е насочен в този сектор !
Купуваха прескъпи коли, а обещанията във всяко село полицай се подмениха във всяко село бандити!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.