За вълците и хората – уникално ВИДЕО, което ще Ви шокира !

За вълците и хората - уникално ВИДЕО, което ще Ви шокира !

За вълците и хората и кой от двата вида е по-лошият?

Според нас всички човешки същества са подложени на дресура от малки до дълбока старост !

Различните животински видове населяващи нашата планета са податливи на дресура в по-голяма или в по-малка степен от всички. Хората най се подават на дресура, но има едно животно, което не се подава на дресура и това е вълкът !
Чували сте приказката, че във цирка има много животни – лъвове, тигри, мечки и слонове, но вълци няма, няма, защото те не се подават на дресура и не, защото са прости, а напротив те са много умни и интелигентни !

През 2008 година едно момиче живее 4 години с глутница вълци в Русия !
Тя доказва, че вълците, макар и известни като едни от най-кръвожадните хищници и най-безпощадните убиици правят разлика между добро и зло !
Те помнят доброто и умеят да обичат и дори човек като му се радват, да го целуват и да го ценят като приятел, като част от глутницата, като част от тяхното семейство !
И най-големите зверове помнят доброто, казва тя !
Вижте видеото, което ще Ви озадачи, което ще промени представата Ви за тези най-страшни хищници, които живеят и по нашите земи !
Естествено тя е живяла четири години с тях и част от тяхното семейство тази връзка остава тайна, тя е забулена в мистерия, но сами виждате, че те я обичат !

Efekt 2

За вълците и хората – уникално ВИДЕО, което ще Ви шокира !

Ние хората сме по-лоши от вълците, макар и понякога да сме дресирани да бъдем лоши, да бъдем зли и да бъдем учени да мразим и да убиваме, да бъдем настройвани един срещу друг, да бъдем обект на агресия помежду ни заради различията си, заради политиката на дресьорите ни, заради корпоративни интереси, заради религиозни политики, заради алчност и какво ли не, но ако го пожелаем можем да бъдем добри !

Щом най-кръвожадните зверове могат да бъдат добри, защо и ние хората да не сме добри един към друг, защо поне не опитаме?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.