Въпросът, който днес задава Русия + ВИДЕО

Въпросът, който днес задава Русия + ВИДЕО
Въпросът, който днес задава Русия + ВИДЕО

Вижте видеото, което няма да излъчат Българските медии и въпросът, който днес задава Русия и отговорът му !
Прави ли са Руснаците,че Референдумът е волята на народа и трябва да се зачита по един и същи начин в целият свят ?

Какво е Референдум :
Референдумът (или плебисцит) е пряко гласуване, при което цялото население на дадена държава с право на гласуване трябва да одобри или отхвърли дадено предложение.
То може да бъде нова конституция, конституционна промяна, закон, отзоваване на избран служител или определено правителствено решение. Референдумът е инструмент за пряка демокрация в широк мащаб. Референдумът може да бъде национален или местен, задължителен или факултативен, императивен или консултативен, частичен, вариантен.

Най-голямото постижение на пряката демокрация, което швейцарците например възприемат като част от националната идентичност, е именно т.нар. гражданска инициатива за референдум по определен въпрос.
Явно според Америка – страната, която разпространи демокрацията и пряката демокрация по светът и всяко решение каквото и да е, където и да е трябва или да ги устройва, или се обявява за нелегитимно независими какъв е вотът и колко души са участвали!

Efekt 2

Ако това е пряка демокрация то ние от Blife.eu бихме го нарекли пряк контрол и НЕзачитане на най-висшето право на демокрацията, а именно вотът и правото на глас !
И докато ни третират като Варвари и друга категория по нисша и дори като роби то изборите, то тази уродлива демокрация ще изглежда така:

Общност от РОБИ, който на всеки няколко години имат право да избират кой да бъде новият им ГОСПОДАР и така скъпи читатели, робството не ще има край !
Вижте видеото !

И преценете дали не е време за една РАДИКАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ СЕГА И ВЕДНАГА !
България има нужда от НОВА АЛТЕРНАТИВА НА УПРАВЛЕНИЕ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.