В името на народа

В името на народа

В името на народа
Така започва всеки разстрел в едни отминали времена !
Но днес така пише и на много документи издадени от съдът „в името народа“!

Защо се преекспонира темата „Народен съд“?
Кой и защо носи белезите на Народният съд в душата си и кой го е страх от него сега?
Повечето фамилии и и наследници на загиналите от Народният съд не са между живите, а тези, които го помнят са малцина като тук няма политическа електорална насоченост, а тук става дума само за страховете на днешните от саморазправа от народът !

Опитват се да се преписват негативи на БСП за това, но истината, че от БСП нямат нищо общо с историческите факти, а по-скоро става дума за тези, който повече от десетилетия управляват – грабят, убиват, крадат и УСВОЯВАТ, техни са страховете !

Efekt 2

Техен е кошмарът, че може да се повтори това, което е било, но не се замислят, че те самите с действията си провокират народът да излезе и да ги изправи до стената без съд и присъда !
Какъв ти съд има днес у нас и какви присъди са получили крадливите политици – никакви и именно това е беззакония води до назидателните действия на народът тогава !

Правителството е окупирало съд и прокуратура и няма армия, защото ги е страх от ПУЧ, няма полиция, няма и пожарна дори, няма никаква структура, която може да мобилизира обществото на един огромен протест на една по своему гражданска революция !

Това е така, защото всяка партия, която управлява има политическа полиция, която служи само за и единствено за репресия над по-будните граждани над хората, който искат да променят съдбата си ! Чудите се защо няма протести ли, ами има машина за разбиването им в зародиш и ако това не се случи за дена-два-три хунтата е готова да се противопостави на народът си, а не да го следва ! Спомнете си Раднево когато хората излязоха как реагира правителството – отцепи районът и изпрати водни оръдия ! Спомнете си далеч преди това протестите на „Орлов мост‘ – пак оръжие, полиция, водни оръдия и дори пустинни котки, така нареченото психотронно оръжие срещу народът свои!

Какво очаквате, ако народът някой ден излезе да носи хляб, сол и цветя?
Народният съд е едно историческо събитие с прочистваш ефект, но днес обаче Народният съд или е необходим или невъзможен като всичко е в ръцете на народът !

Но докато седи народът по диваните и лежи народният гняв под юрганите няма съд да има или поне народен !
„В името на народа“ добре звучи, но винаги ще има едно но…
В името на народа на кой народ обаче – на този, който управлява или на този дето седи на маса и се самосъжалява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.