От гаДОСТ: Да си примерим рязаните п*шки с ДПС!

 От гаДОСТ: Да си примерим рязаните п*шки с ДПС!

Вчера на заседание на НС на ДОСТ беше решено да се направи анализ на ситуацията и да се делегират права от НС към ИС да номинира кандидат за президент и да се вземе решение по въпроса, заяви по НТВ Хюсеин Хафъзов от ДОСТ.

Не се е взимало решение засега Лютви Местан да бъде издигнат, но имаме самочувствието, че той е готов за това.
Ако участваме в президентските избори, ще го направим, защото гледаме сериозно на темата.
Не приемаме статистиката, че г-н Местан не е одобряван политик. Той отговаря на ценностите, които биха обединили българската нация – профилът му е демократичен във вътрешен план, във външен – той е евроатлантик, обясни Хафъзов.

После каза, че партия ДОСТ била носител на тези ценности, не ДПС. Според него от ДПС не биха набрали кураж да номинират Доган, но направят ли го, това щяло да стане от страх от Местан и ДОСТ. Представете си президент Доган, вице Пеевски, а и двамата не могат да пътуват до Турция, това е нонсенс, добави той.
Това съобщиха от frognews.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е мерене на рязани п*шки !
И сега Местан предизвиква Ахмед Доган !
Истината е, че Местан разчита на твърдият електорат на ДПС в Турция както и усилено се шантажират техните близки у нас в България, че ако не гласуват за тази гаДОСТ техните близки ще пострадат в Турция !

Efekt 2

Не им е лесно на турчилята в България. Види се, че и Пеевски даде на заден не само в бизнесът си, а и вече ниКОЙ не говори за КОЙ като сериозен фактор !
Добре, че нашата съседка Турция не се меси във вътрешната ни политика, нали като държи за заложници над 100 000 роднини на нашите турци ?Турция се намесва в политиката на България

Има и доста голям брой етнически турци, които гласуват за ГЕРБ на всички избори и техният брой е над 120 000 !
Затова от ГЕРБ даряват пари за джамии и Бойко за вчера беше в село Венец на конни състезания и все пак ГЕРБ отдавна е доказала протурският си състав и етническа принадлежност !ГЕРБ са Турци

И докато Цветанов ходи по джамии в смесените региони се сещаме, че онова прословуто кафе, което пиха Бойко Борисов и Лютви Местан в Кърджали идва да докаже, че от Анкара НЕ СЕ МЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА НИ ПОЛИИКА само дето си имат две партии в тази политическа обстановка ГЕРБ и гаДОСТ.

Това е положението в светът на ибриците и в долината на широките гащи, но Местан всичките ги сгащи !Борисов  и Ердоган
Дано Българският народ прозре тайната завера на ГЕРБ и гаДОСТ по заповед на Анкара да разбият ДПС и България!
Дано има наказателен етнически вот от всички Българи заедно срещу Турските еничари във властта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.