Гейове и Лесбийки

Гейове и Лизбийки Стефан пройнов Бойко е гей


В Германия приеха закон, с който на практика узаконяват Гейовете и Лесбийките да могат официално да живеят като семейства и да могат да осиновяват деца !

В крайна сметка законът е факт и всякакви хора с всякаква сексуална ориентация могат да сключват брак по между си и след като са обявени официално за семейства могат да си осиновяват деца !

Друг е въпросът как ще се грижат за децата и как ще ги възпитат или поне в какви ценности?
На тези хора ще им се полагат всички социални стимули и придобивки както на всички семейства и всичко, което произлиза от Германското законодателство и от Европейското такова !

Efekt 2

Поради синхронизирането на Българското и Европейското законодателство тези поправки ще бъдат приети и от нашие депутати !
Колкото и вулгарно да звучи това даже някой депутати ще могат да гласуват след време и семейно новите европейски ценности !
Но какво да се прави това е Европа, която толкова много искаме нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.