Генерал Румен Радев обявява война на Русия

Генерал Румен Радев обявява война на Русия


Румен Радев държи ключът за спасението на Европа!
Това е фалшива новина, но е и реалистичен сценарий !
Има изход за Европа и България и това е, ако Румен Радев обяви извънредно положение заради заплахата от Турция, че след кюрдите и Асад ще се разправи с България!
Един добър повод да спасим нас и Европа !

Веднага се отзовават посланиците и на двете страни и се обявява война на Русия !
Американците са помолени да напуснат базите ни с думите „това не е Вашата война“ и като се изтъкне фактът, че не са си платили за построяването им на фирмите и до днес !

Отказваме се от услугите на НАТО под предлог, че турската армия е втората по численост в НАТО и нямаме доверие на Алианса, но оставаме толерантни към съюзниците ни от Европа!
Така няколко провокации по руски кораби и за броени часове армията на Русия ще бъде тук!

Efekt 2

Така лесно се предаваме и ги оставяме да се настанят в американските бази като се подписва споразумение с тях !
Така Европейският Съюз негласно ни подкрепя !

А Русия подобно на Крим ще ни пази !
Естествено от Кремъл ще са наясно за балканската авантюра и няма да се отнасят с нас като с поробена страна както и никога не са се отнасяли ! Сега е време за някой да брани България и Европа от мюсюлманското нашествие !
В противен случай скоро султан Ердоган ще ги въоръжи и те ще потеглят по пътят си към Европа, но първо ще опожарят България ! Това не е истинска новина, това е фалшива такава !

Но може да бъде, ако Румен Радев застане мъжката и не каже „стига толкова“!

Бойко Борисов знае, че голям пожар може да бъде спрян само с малък пожар, който да отреже пътят на ислямските клади към пътят им в Европа!
И затова е в тайна договорка с Ердоган !
Време е за мобилизация или за Ердоганизация !

Какво стана с клетвата за защитата на отечеството ни от врагове отвътре и отвън господин Радев ?

Това не е подбуждане към война това е фалшива новина !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.