Геополитика с Путин и Обама и нашата тиква за смяна

Геополитика с Путин и Обама и нашата тиква за смяна

Путин по-твърд от всякога !

Владимир Путин на фона на геополитическата обстановка в Сирия в момента е по-твърд от всякога !

Реално Америка нямат място там и Русия е по покана от законното правителство на Сирия, а Америка по чия покана е там, на „Ислямска държава” ли ?

Америка създаде конфликтът в Украйна и наложиха санкции на Русия, а защо е въпросът ?
Защото тя действа от страна на силата и може да граби ресурсите на всички по-малки държави по целият свят !
Америка се държи като големият ученик, който взема стотинките за закуска на малките деца и те остават гладни !
И ако някой дете се противи ще си плати солена цена !
НАТО е Америка, но нямат правомощията дадени им от законната власт в Сирия !

Та какво прави Америка в Сирия, някой може ли да обясни това ?

Efekt 2

Защо Американците бомбардират, убиват, стрелят и взривяват в чужда страна и по кой закон и документ са там, по коя спогодба и по коя покана, а истината е, че нямат право да са там !
Америка се държи агресорски и цялата икономика на Америка е вързана с военната индустрия на САЩ и ако Америка не произвежда войни тя не може да съществува !

От друга страна тази огромна страна има огромен брой население, а то има огромно потребление, а огромното потребление има нужда от огромно количество суровини !
И от къде ще дойдат суровините в страната?
Има, ами от окупирани по агресорски начин територии по целият свят !
И Китай има огромен брой население, но няма бази по целият свят и не окупира територии, а си плаща както е редно !
Та Америка посегна на Русия, страната с най-голяма територия и с най-огромни залежи на природни богатства и суровини !

Да ама Владимир Путин застана мъжката и след като цялата нация го подкрепя и правотата и справедливостта е на негова страна със силата дадена му от народа той е длъжен да защити своето отечество, народ и нация, своята територия!

Чисто статистически по данни казани от самият Лавров над 70 % от хората по света одобряват действията на Русия!
Няма държава мачкана и грабена от Янките като нашата да не симпатизира на Путин и населението им да не си мечтае някой ден да бъде освободено от Руснаците !

И понеже Владимир Путин се радва на всеобщата любов на всички нации затова и той няма нужда да води хибридни войни и пропаганда по целият свят !
Затова и според неофициална информация американците у нас дали над 3,8 милиарда долара за пропаганда, а руснаците около 90 хиляди !

Истината е, че в колкото и по-лоши времена да живеем хората, че са на страната на доброто и това е факт !
България като гореща точка по заповед на Янките и с някой друг милиард евро от Европа и Борисов веднага продаде територията ни!

Затова го крепят, за това е на власт, концесии за по 100 години, грабят чужди фирми златото ни и природните ни богатства !
На колкото повече фирми от най-големите корпорации даде концесия или продаде завод взема море гора, но каквото и да е Борисов си гарантира оставане на власт !

И премиерът с най-голямото его дълги години искаше да е важен до важните хора, да бъде с тях и той самият да бъде важен и вече си е взел поуката и страхът му е надделял и сега иска да е нужен като колкото по-нужен е на американците, толкова по-дълго ще е на власт!
Тук обаче Американците имат юридически документ за присъствието си тук като правителството ги покани и даде им бази летища, всичко!

Кое налага чуждата армия да има по нашите земи ?

Ние не воюваме с нито една държава от съседните ни ?

Страхът на един голям мъж с голямо его и със сърце голямо като на синигер, това докара Американците тук !
Той е готов след като им даде всичко като природни дадености на територията, но е готов да им даде и Вас и съдбите Ви, и душите ви стига някой да ги плати !

Така ще изсипят цялото войнство на джихата у нас от цяла Европа и половината арабски свят! Ето ви нетърпима атмосфера, която ще се нажежава и така ще се създаде напрежение, което ще ескалира и Големият Американски брат ще ви защити, ще патрулира, ще ви пази, ще има разделение на зони, на гета и на ивици като в Газа например !
Защо си мислите, че има в България толкова танкове, бронирани машини, самоходни гаубици и артилерия? Само тежките машини са над 150 на брой, защо има самолети, защо има над 500 морски пехотинци, защо има хиляди войници и поддържаш персонал?

За да гарантират мястото на Бойко Борисов, техният човек, колекционерът на конграчулейшън !
Тази публикация ще бъде свалена, но помнете, че всичко това ще се случи – бунтове, размирици, който ще гарантират на правителството много повече ще му делегирани права и те се подготвят за това !
Закон за анти тероризъм, закон за армията, закони за МВР делегират се права, а после никой няма да защити вашето право на живот !

Правителство не решава проблемите с мигрантите, а на против финансира ги с вашите пари !
Вместо да имаме собствена боеспособна армия и гранични войски ние нямаме една тел от край до край на границата ни ЗАЩО ли ?

Ами попитайте Борисов !
Скъпи съотечественици, гответе се за много лоши времена и след тях ще дойдат страшните, а след това един Господ знае, но ако сега целият целокупен народ не се вдигне и не изгони правителството на чуждите интереси от България скоро няма да има България, а един голям мигрантски лагер, в който ние ще бъдем обслужваш персонал, който ще просъществува далеч по-трудно от пришълците! Сега тяхната месечна издръжка в момента е 1380 лева на човек, а колко Българи взимат такива пари на месец докато си лежат и нищо не правят !

Един закон – „за всяко действие има равно по сила противодействие” на който почива най-големият страх на ЦРУ и техният доклад, че ако Християните се обединят могат да дадат отпор и да спрат ислямската инвазия в Европа и да депортират цялата ислямска вълна там от където е дошла !
Но затова сега ви пробутват думите като толерантност, етническа търпимост и според ГЕРБ даже точната дума е СЪЖИТЕЛСТВО !

Няма я и Църквата като стожер на държавността и духовността, няма кой да ни поведе на национално освободителна КАМПАНИЯ !

Патриотичните фракции са купени и продадени и няма кой да събуди заспалият Балкански лъв, а може и да се събудят инстинктите ви за самосъхранение, знае ли човек !
Гласуването за национални предатели е национално предателство !
Вие сами ковете съдбата си с вашите действие и бездействия!

Статията няма за цел да насажда расова или етническа омраза нито да пропагандира за война, а статията има за цел прогнозира една не случила се реалност!

Пази Боже да не се случи !

Но може да ни насочи да ни предупреди да избегнем горещата точка да бъде в нашият двор !
Господ да пази България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.