Георги Гергов стяга партия

Георги Гергов стяга партия


Съзаклятниците в БСП се събраха на Деветосептемврийски банкет в Пловдив
Миков, Мерджанов и Гагаузов се отзоваха на поканата на Гергов, напук на соцръководството
Съзаклятниците в БСП, които открито не одобряват линията на Корнелия Нинова, се събраха на Деветосептемврийски банкет в Пловдив. Този бе официалният повод да се групират и преброят онези, на които евентуално би разчитал пловдивският лидер на БСП Георги Гергов за новото движение в столетницата. Гергов поде опозиционен курс, след като соцлидерката Корнелия Нинова го изгони от ИБ на БСП заради ЦУМ-гейт.Георги Гергов стяга партия
За събирането по случай 73-годишнината от 9 септември 1944 г. са получили устни покани всички областни лидери на БСП и депутатите. Два-три дни обаче преди сбирката на “Позитано” 20 са били привиквани поканените и съветвани да не отиват на купона. Други са получили обаждания с окръжното от соццентралата, че не е желателно да се отзоват. Това обяснява защо банкетната зала в хотела на Гергов “Санкт Петербург” не е особено препълнена.Георги Гергов стяга партия

Открито на опозиционното вътрешнопартийно хоро обаче се хванаха обаче бившият лидер на партията Михаил Миков, бившият член на ИБ на БСП по негово време Атанас Мерджанов и Асен Гагаузов, се вижда от снимките, с които Канал 3 разполага от участник в събитието. Тук са и приближени до Гергов депутати от Пловдив, като най-младата народна представителка от БСП Теодора Халачева, както и други социалисти, които не се уплашиха да се покажат като гости на низвергнатия от соцръководството бизнесмен-социалист.Георги Гергов стяга партия

Официално всички отричат това да е сбирка за създаване на новото движение в БСП, чийто идеолог беше Гергов. По-скоро това е репетиция, преброяване на дивите зайци в БСП, на които мвоже да се разчита за смяната на лидера, издаде запознат с вътрешнопартийните събития пред Канал 3. Любопитното е, че на едно място празнуват Миков и Гергов, които не се долюбваха доскоро. Пловдивският бизнесмен бе и в основата на групата, която свали Миков на конгреса, избрал Нинова. Сега обаче довчера непримирими врагове се събират под знамената срещу новото партийно ръководство. Нинова успя за кратко време да съюзи всичките си врагове, самите те враждуващи помежду си довчера, коментират социалисти, които наблюдават с интерес процесите партията.Георги Гергов стяга партия

Efekt 2

Разноските по банкета бяха изцяло поети от домакина Гергов, а участниците се присъединиха към всичките около 5000 социалисти и симпатизанти, които днес традиционно се събират в местността Копривките на Деветосептемврийския събор, както всяка година. Организатор е именно БСП-Пловдив, чийто областен лидер все още е Гергов.

Соцлидерката Корнелия Нинова обаче ясно се разграничи от традиционния събор и предпочете да отиде в Ямбол да празнува 9 септември, където я заведе Кристиан Вигенин, избран за депутат от региона.
Източник: kanal3.bg

Дали това е политическо роене или се ражда поредният политически формат, който да скуби свежа плът от партията столетница както се случи с АБВ, предстой да видим !

Ние от първи писахме за тайната завера ТУК ! Първо Първанов отлюспи свежи сили и ресурс, а сега и Гергов се кани да разцепи столетницата ! Чува се, че и Президента Румен Радев може да спретне своя пария истина или не е това, но по всичко личи, че пред БСП предстоят предизвикателства на лоялност и алчност за власт на някои хора !

Тези процеси са продиктувани от тайни договорки отвън, а не отвътре и повярвайте ни всички, които са били на тази тайна завера ще бъдат употребени в егото на един човек, а дали това е Георги Гергов или Бойко Борисов не се знае, но в крайна сметка много кафета са се пили в ЦУМ ! Какво ще направи Корнелия Нинова, как ще постъпи партията предстой да видим, но едно е ясно – олигарсите от паралелната държава правят всичко за да разбият лявото пространство като дават скъпи банкети и се събират на тайни вечеринки, а щом вече са се открили нещо са решили !
Май многото кафета на Цацаров с Гергов са повлияли на левите му възгледи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.