Анонимните от ГЕРБА

Анонимните от ГЕРБА
Анонимните от ГЕРБА

Анонимните от ГЕРБА.

От последните минути Цветан Цветанов е съобщил, че след сериозен дебат в партията сменят единият неизвестен с друг неизвестен кандидат за президент в ГЕРБ !

Става ясно, че след дълги дебати с неизвестният той е пожелал да се откаже в полза на другият неизвестен кандидат !

Според пресата ГЕРБ се опитват да дърпат народът и опонентите си в ШАХ и всички да се чудят кой ще бъде кандидатът им !

Попитали Цветанов дали той като истинският създател на ГЕРБ има отговорът на въпросът кой или коя ще да е? Цветанов отговорил лаконично, че в тази задача има много неизвестни и е рано да се каже и все пак допълни „абе щом Роско направихме всеки можем“ !

Efekt 2

Борисов притиснат от журналисти между двете полувремена на мач с бистришките тигри на въпроса „г-н Борисов ще кажете ли кой е кандидата?“, а той гневно им отговорил:

Не ме ядосвайте, да не стане така и след изборите да не Ви го кажа, ааамахаа!

Иначе от печатницата са разпечатани плакатите ама и на тях няма лице и име, а само надпис „Купуването и продаването на гласове е престъпление“!

В крайна сметка какво сме се за притеснявали кой ще е като и магаре да е пак ще е по-добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.