ГЕРБ: Започва клането на „лошият материал”

ГЕРБ започва клането на лошият материал


ИЗТРЕБЛЕНИЕ В СТИЛ ГЕРБ: Започва клането на „лошият материал”

Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст ще стане 200 лева от 1 юли 2017 г.
За това са се разбрали на преговорите за коалиция днес ГЕРБ и Обединените патриоти. В момента минималната пенсия е 161 лева.
Веднага след встъпването на правителството в длъжност започва ударно преразглеждане на инвалидните пенсии. За огромната част от тях има съмнение, че се получават от фалшиви инвалиди.

В момента около 1,7 милиарда лева годишно отиват за инвалидни пенсии. В зависимост пари ще бъдат спестени от фалшиви инвалидни пенсии, в следващите 6-8 месеца ще бъде извършена поетапна индексация на всички останали пенсии, извън редовната годишна индексация!
От 1 януари 2018 г. всички пенсии ще бъдат индексирани отново по швейцарското правило – 50% ръста на инфлацията и 50% ръста на средния осигурителен доход. Това се равнява на няколко процента, но вече ще е върху значително по-висока база. Така в края на евентуален четиригодишен мандат минималните пенсии ще доближат 300-те лева, за които настояваха патриотите.
Утре предстоят преговорите за коалиционното споразумение в сектор сигурност и отбрана.

Efekt 2

За разпределение на министерства и за конкретни министри още не е говорено. ГЕРБ са споменали, че са склонни да дадат 4 министерства на Патриотите, но те са отклонили разговора с мотив, че първо искат да се разберат по политиките и чак след като е сигурно, че там няма разминавания, да почнат пазарлъка за министерства.
Източник:offnews.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е поредната аритметическа измама в стил „ГЕРБ прави добро“, ама не е така !
Над 90% от председателите на ТЕЛК комисиите в страната са хора поставени от ГЕРБ ! Сега да обясним, че няма борба срещу фалшивите освидетелствания на ТЕЛК, а напротив – това е схема за набавяне на още пари за открадване !
В момента има скрита инфлация, която всички ние виждаме по етикетите в магазините, но няма индексация върху заплати и пенсии нали?ГЕРБ: Започва клането на „лошият материал”сТЕФАН пРОЙНОВ

По-високи сметки за ток, по-високи сметки за храна, усещат се !
Сега вдигат газта, а с нея всичко останало, вдигат и цената на водата !
От Булгаргаз вече поеха отговорността и за вдигането и на водата с 18%!
Та чисто математически за да се изравни една пенсия от 120лв с инфлационният индекс трябва да стане 200лв., а това е задължение на страната не предложение на патриоти и ГЕРБ !

Това да е само, а сега започва масово клане на инвалиди, масово лекарите в страната занижават показателите на болните и още от миналата година е директивата, която е подадена от ГЕРБ и когато отидете на ТЕЛК ще се установи, че сте оздравели и ще Ви намалят точките, а от там размера и на пенсията, но заради инфлационното вдигане цифрата няма да стане по-малка, но пък потребителската Ви кошница ще бъде по-малка !
Грандиозен ГЕРБ грабеж, който ще доведе до много голям процент от хората в неравностойно положение до невъзможност да оцелеят ! Така вече пенсионерите няма да изплюскват парите в хазната и ще има повече за техните корупционни схеми !

И така, ако трябва да бъдат атакувани ромските социални или пенсиите на инвалидите ГЕРБ и Патриотите избират старите и болните хора, защото старците не правят протести, а те просто тихичко и мирно си умират със сълзи в очите, че цяла живот са плащали на държавата всичко данъци, такси, осигуровки, а накрая държавата ги дава на ромите като ги взима от тях !
Вижте видеото, в което бавно и напоително Борисов обяснява каква е методиката на ликвидиране на „лошият материал“!
Това е разказ за енергетика или за геноцида на нацията, „думам ти едно, сещай се друго“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.