ГЕРБ или циганите от “Факултета” спряха влака?

ГЕРБ или циганите от "Факултета" спряха влака ? Стефан Пройнов


Жители на столичния квартал “Факултета” са блокирали снощи движението на пътнически влак, движещ се към Централна гара, съобщава Нова тв.

Около час пътниците са чакали линията да бъде освободена и влакът да потегли отново. От БДЖ съобщиха, че влакът е бил спрян в 20.32 часа и е потеглил в 21.35 часа. Една от версиите за действията на жителите на квартала е протест заради липса на шумоизолиращо съоръжение в района на жп линията.

Източник: segabg.com

Efekt 2

Супер наглост ли е това, че строят си незаконни къщи върху терен, който има комуникации и ограничения за това !
Държавата си затваря очите и им позволява да го правят постоянно и сега шумът от влаковете им пречел ! Това е умишлено координирано действие на ГЕРБ да вдигат циганите на бунтове и да отразяват циганските беззакония, ако това не е умишлено противопоставяне на етническа основа и създаване на предпоставки за гражданско недоволство и дори недай си Боже гражданска война какво е ?
Интересното е, че там където ГЕРБ печелят по циганските гета там произлизат и проблемите днес !
Това е добре продиктуван сценарии от ГЕРБ да хвърлят държавата в паника и беззаконие, да хвърлят държавата в хаос докато те са на власт и подписват договори само за два месеца и са подписани за 2,3 милиарда ВИЖ ТУК!

Подписват се договори и докато хората си играят на омраза ГЕРБ пълнят джобове като за последно !
Хора, не са проблем циганите, а техните господари и гневът на народа не трябва да се канализира в посока противопоставяне, а към именно тези политици, които ни доведоха до това последните десет години !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.