ГЕРБ искат оставката на Мая Манолова

Пария ГЕРБ внесе искане за освобождаването на Мая Манолова от поста, който заема в момента на зам.-шеф на парламента.

От ГЕРБ са на мнение, че тя системно нарушава нормалната работа в парламента, а по-време на обсъждането на бюджет 2014 е надминала себе си.

Efekt 2

Искането на партията ще се разглежда и гласува в петък. Михаил Миков коментира ситуацията, като добави, че се очаква удължаване на коментарите за бюджета.

Цвета Караянчева добави, че демокрацията в най-демократичният орган на държавата е нарушена. Тя припомни думите на самата Мая Манолова, че ще бъдат взети други мерки, за да се установи ред в залата. “Какви други мерки – да влязат хора с пръчки и да ни бият?”, попита тя.

Десислава Атанасова, която е бивша здравна министърка обвини от своя страна Мая Манолова в цензура.

Тя не позволява на депутатите да обективират всички свои процедури или да искат нови по прегласуване на вота, допълни Атанасова.

Манолова пък отвърна на удара, като допълни, че ГЕРБ нямат основание, за да искат нейната оставка и че е била изключително толерантна дълго време. 

Тя от своя страна обясни, че прегласуването на бюджета за другата година трябва да се извърши в определите срокове, а от партия ГЕРБ не спират да бавят гласуването.

Мая Манолова добави, че ГЕРБ цели да изнесе целият този цирк в публичното пространство и да занимават гражданите с измислени теми.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator