ГЕРБ: Носенето на Бурки и хиджаб е задължително

ГЕРБ: Носенето на Бурки и хиджаб е задължително
ГЕРБ: Носенето на Бурки и хиджаб е задължително

Видни личности от протурското ни правителство дадоха личен пример на членовете и симпатизантите на ГЕРБ и коалиционните им партньори !

Шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова публикува в профила си във Фейсбук снимка на която е забулена като ханъма !

На нея тя и пиарките на няколко министри и репортери са се снимали със забулени коси. На снимката се виждат репортерът на БНТ Ирина Цонева, на Нова ТВ – Марина Стоименова и на БНР – Цветелина Стоянова.

Efekt 2

На командировката в Техеран всички жени са били предупредени да се забулят за да спазят протокола и да покажат уважение !

пиарка13650412_1134766296564428_1080423244_n-647x363Любопитно е дали от Правителството нашият министър председател и свитата му са пуснали бради и са носели фесове пак да спазят обичайте им !

Интересното е, че когато Европейци ходят в ислямските държави трябва да спазват протоколите и да се придържат към обичайте и традициите им, а те когато идват тук да не би да спазват нашите традиции ?

Чудя се дали всички Европейски правителства са започнали да налагат ислямските навици и традиции или само нашето показва колко антибългарско е, колко антихристиянско е във всъщност !

Петстотин години не можаха да ни сложат чумбера ама сега по партийна линия сами ще си сложат Бурки и Хиджаб, а скоро и в парламента ще ги гледаме забулени с чаршафи потърквайки задължителният мустак !

Толерантност или не тук става дума за достойнство, става дума за чест, става дума за отстояване на ценности и традиции и след като рязаните могат да настояват да се спазва техният протокол и норми за поведение в обществото им те тук трябва да спазват нашите !

Дали ще ни забулят всичките или ние ще разбулим тях ТУК малко остава под въпрос това като гледам как правителството ни се кланя на исляма !

Има моменти, в който ме е срам, че съм Българин, но има и моменти, в който със погнуса пиша за тези антибългарски и антихристиянски особи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.