ГЕРБ са в основата на фалита на КТБ + ВИДЕО

ГЕРБ са в основата на фалита на КТБ + ВИДЕО


Фалита на КТБ се е подготвял от Цветанов от 2011 година
Шокиращите факти изплуват през 2014 година, но няма кой да ги види !

Съвпадение на думите Петър Стоянов от “Килърите” от 2014 излизат наяве години по-късно !
Грабежът КТБ е дълго подготвяно престъпление, с което е свързан и Цветан Цветанов и като архитект по делото “Килърите”!
Ако това се потвърди то схемата за КТБ е била планирана от ГЕРБ никой не говори за Пеевски или Цацаров, защото тогава Цацаров не е бил на длъжност, а Пеевски и Цветан Василев са правили пари !

Ако някой попита Петър Стоянов и той потвърди думите си, които са публикувани още през 2014г. в Afera.bg – Петър Стоянов Сумиста :

Efekt 2

„Поискаха да потвърдя предварително написани показания. В тях ставаше въпрос, че съм чул от хора на Маргините, че се готви убийството на Иво Прокопиев. Хората на Маргините ми били разказали, че поръчката идвала от Цветан Василев чрез Румен Гайтански – Вълка, като Цветан Василев е ангажирал Румен Гайтански – Вълка и му обещал да го финансира, а пък той от своя страна да осигури чрез Маргините физическото ликвидиране на Иво Прокопиев. Били ми споделили, че причината за това убийство е била, че Иво Прокопиев постоянно ходел в Американското посолство и там топил Бойко Борисов, че не искал да изтегли парите на държавата от Корпоративна търговска банка и да ги прехвърли към други банки, близки до кръга „Капитал“. Източник: alarmanews.com

ГЕРБ са в основата на фалита на КТБ + ВИДЕО

Ако поразсъждаваме малко става ясно, че Иво Прокопиев постоянно ходел в Американското посолство и там топил Бойко Борисов, че не искал да изтегли парите на държавата от Корпоративна търговска банка, което означава, че с години са се събирали парите на държавата с една единствена цел – да бъдат откраднати накуп !

Цветан Василев като добър банкер само ги е умножавал, защото КТБ 50% е била и негова и той е правил най-доброто за своята банка, своята докато не разбере, че тя вече е на ГЕРБ и ДПС, които и сега управляват страната като заедно се усвояват и фондовете от Европа, всичко е заедно !

Сценарият е подготвян от много години и много хора са взели участие в него ! Сега Бойко Борисов пак е в ролята „ни лук ял, ни лук мирисал“!
А Цветан Василев като един рогоносец последен научава за изневерите в своето семейство !
А “Килърите”научават в затвора за това след като отказват да подпишат скалъпените обвинения, но медиите не бяха допускани до тях и как да разкаже Сумиста, че три години преди да се стигне до грандиозният грабеж е знаел или поне се е досетил за това !

Дума срещу дума, ама думата дума отваря и както излиза ГЕРБ и Борисов са истинските изпълнители на ограбването на КТБ и държавата и десетки стотици хиляди граждани !
А най-отвратителното е, че тези граждани гласуваха за ГЕРБ, надявайки се на справедливост !ГЕРБ са в основата на фалита на КТБВИЖТЕ СЛЕД 22:00 минута на Видето което потвърждава нашата теза !


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.