ГЕРБ се разпада, политици поглеждат към Слави Трифонов

ГЕРБ се разпада, политици поглеждат към Слави Трифонов

Слави Трифонов трупа фенове от ГЕРБ На последната изява на живо на Слави Трифонов един общински съветник от ГЕРБ е бил забелязан в публиката!

Вижте кой е той!Галин Костов, Ямбол

Най-скандалният общински съветник от град Ямбол! Наричан сивата калинка заради захожданията му към други политически формации!

Дали Цветан Цветанов знае, че неговите доверени хора силно симпатизират на Слави Трифонов, който открито порицава ГЕРБ и управляващата хунта !

Дали Галин Костов е поискал автограф от Слави ние не знаем, но със сигурност е беше в публиката и то на най-панорамното място на последните редове освен, ако няма брат близнак естествено!

Efekt 2

Напомняме, че Слави Трифонов получи писмо от свой почитател от град Ямбол и отиде да се срещне с хората за да чуе болежките им да бъде до тях !

В крайна сметка Цветан Цветанов може и да не знае къде баласят неговите довереници !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.