В германско училище карат децата да учат наизуст “Аллах Акбар”, скоро и в България !

В германско училище карат децата да учат наизуст "Аллах Акбар", скоро и в България !
Учениците зубрели от листовки молитвата в час по етика, властите в Гармиш-Партенкирхен засега отказват да дадат официална информация

Учениците начално училище в германския град Гармиш-Партенкирхен са били карани да наизустяват мюсюлманската молитва „Аллах Акбар“ или „Няма друг бог освен Аллах“.

Ситуацията е била разкрита от възмутен баща, който е показал листовка с текста на молитвата на арабски и германски език, която е била дадена от учителите на дъщеря му, предаде Breitbart.

Листовката е била дадена в час по етика. Преводът на молитвата е „О, Аллах, колко си велик и те славим. Благословено е името ти. Няма друг бог освен теб“. Директорът на училището Гизел Ел не можа да потвърди инцидента и отказа да даде информация по телефона. Очаква се в близките дни училището да даде официално мнение.

Efekt 2

Германия е приела повече от милион мигранти през 2015 г., като повечето са мюсюлмани и страната се ислямизира с притеснителни темпове. По-рано този месец родителите бяха възмутени, че в детските градини няма да се празнува коледа. Учителите твърдят, че изоставят християнските чествания, за да приемат добре „разнообразните култури“ на новите деца.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че последните години демокрацията на България се внася по река Дунав !

Та скоро и в нашите училища децата ще имат такива листовки ! Искате или не Премиера Бойко Методиев Борисов ще каже, че така са наредили началниците от Брюксел!

Така, не се чудете, че Местан и неговата партия подкрепят ГЕРБ, не се чудете за нахлуването на мюсюлмански елементи в страната, не се чудете, а просто се подгответе да изпитвате децата ваши на Коран и да чувате думичките “Аллах Акбар”!

Това е скъпи съотечественици, гласуването за национални предатели е национално предателство !

Ние не можем да Ви кажем за кого да гласувате, но можем да ви посочим главните виновници България да се намира в това положение и това е ПП ГЕРБ и техните коалиционни партньори !

Мислете с главите си, мислете за децата си, защото това са последните демократични избори! На следващите ще гласуваме с бюлетини 7,62 или 5,45 калибър !
Бога да пази България !
Пазете правата вяра !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.