Главният прокурор хвърли оставка след скандал

Главният прокурор хвърли оставка след скандал

Главният прокурор на Румъния хвърли оставка след скандал

Главният прокурор на Румъния Тибериу Ницу подаде оставката си, съобщава Укринформ. Причината е скандал, свързан с неправомерното използване на полицейски автомобили за съпровождане на колата му. Прес-службата на прокуратурата съобщи, че молбата за напускане е била представена пред президента на страната Клаус Йоханис. Самият Ницу определи оставката си като „жест на отговорност“.

Ние от Blife.eu се извиняваме за леко подвеждащото заглавие и след като сме привлекли вниманието Ви да попитаме да сте виждали такъв „жест на отговорност“ в България ! Всеки ден престъпници, убийци, крадци и изнасилвачи след като си платят на Темида излизат на свобода! Всеки ден обаче в затворът влизат и невинни, защото са неудобни, защото са се опълчили на мафията !

Efekt 2

Защото патриотизмът и родолюбието са изкрещели в тях стига толкова ! А това може да разклати устойте на политическата мафия и дори да обърка политическият пъзел! Всички който критикуват са подложени на прокурорски проверки, бият се журналисти, взривяват се редакции и всеки ден има посегателство над свободното слово ! Защото тези хора са решили да изпълнят своята ОТГОВОРНОСТ към обществото, истината и справедливостта !

Но защото нито законът, нито конституцията на България им гарантира техните права ! Правата на човека са делегирани само на книга, а от това пари прави само Темида ! Кога най-после в България ще има един магистрат или политик, който ще излезе и публично ще поеме своят „ЖЕСТ НА ОТГОВОРНОСТ „

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.