Гледай Ердоган и се сещай за Борисов

Гледай Ердоган и се сещай за Борисов
Гледай Ердоган и се сещай за Борисов

Бойко Борисов вкопчен във властта няма да преживее нова загуба и е готов на всичко с цената на нашите и Вашите животи да остане на власт !
Борисов сподели, че ако загуби президентските избори веднага ще иска предсрочни парламентарни избори !

Той иска цялата власт за себе си, но странно и Ердоган иска това !
Борисов веднъж бе поставен в изолация и забрави това щом ГЕРБ не търси коалиционни партньори !
Да сега ще кажете, че ГЕРБ управлява, подпирайки се на няколко партии така е, но егото на вожда му нашепва други неща !

Раздели вожда баницата с АБВ, Реформатори, ВМРО и Патриотичен блок, но каквото и да ти говорят политиците става дума за пари, а вожда иска всичките, иска цялата власт и мечтата му е да се види като диктатор и понеже загуби харизмата си на човек от народа, който бори престъпниците !
Отдалечи се от народа превръщайки се в по-добрият материал той разчита на изборни манипулации и трикове, но не и на подкрепа на някой във страната, а това е лошо! Неговите съюзници са по интереси не по идеи или принципи каквито са и външните му партньори !

Efekt 2

Но вожда направи една голяма грешка докато настървено насъскваше хрътките си Ненчев и Роско да плюят по Русия той показваше сближаване с Москва, което евроатлантическите му кукловоди видяха добре и знаят, че нашият пъзльо ще плати висока цена за това !
Докато Ердоган има огромна армия – втората по големина в НАТО, Бойко няма нищо !
Ердоган флиртува ту с САЩ ,ту с Русия, ту извива ръцете на ЕС, но през цялото време той има дивиденти от това !
Борисовите заигравки ще се платят много солено, защото господин Никой, който не може да взима решение, а все чака началниците да му кажат сега е ядосал началниците !

Вожда раздава България на парче за по 100 годишни концесии на чуждоземците и се надява да му дадат едноличната власт, с която да управлява во веки веков в знак на това той ще брани интересите им на всяка цена, цена която ние ще платим с болните си деца от отровените земи цена, която ще плащаме 100 години през които нито Българин, нито България ще има !
И какво следва от това? Гледай Ердоган и се сещай за Борисов, ами той иска еднолично да властва и ще го направи, а само му трябва метеж и граждански безредици за да се върне на бял танк и да се циментира завинаги:
1. Антитерористичен закон, с който може да арестува всеки опонент и да бъде хвърлен в затвора !
2. Контрол на силовите ведомства !
3. Разбита и унищожена армия за да няма кой да опита преврат !
4. Закон за езика на омразата, с който да запуши устите на все по-малко оставащите свободни медии !

5. Американски бази у нас, не на НАТО, а на Американци са в който има огромен брой бронирана техника и над 5000 войници и над 600 морски тюлени и парашутисти и незнайно защо има струпана огромна войска и техника в България при условие, че не сме в конфликт с нито една съседна държава !

6. Непрекъснато се канят инвеститори, който да заздравят външните му връзки Китайци, Иранци , Техеранци и всякакви, който да имат интерес вожда да е на власт !
7. Почти ежедневни инструктажи и напътствия от посолството на САЩ, а ключовата дума е конгречулейшън!
8. Подмазване към Брюксел като без да го карат поиска държавата ни да приеме повече пришълци при условие, че всички страни не ги искат !

9. Пълен контрол на всички телевизии и радия и цензура в Гугъл и Фейсбук с подкрепата на Ютуб.
10. Смяна на всички по високите етажи в армията ни с доверени и доказано лоялни негови хора !
Нима вожда не притежава всички инструменти и лостове на властта за да си спретне един турски театър тук у нас и така да си реши проблемът с всичките си страхове, че някой ден тиквата може да се отдели от корена и да се търкулне до гилотината !
Та гледайте Ердоган и сещайте за Борисов !
Време е всички да си отворят очите, че новият модел на управление вече е наложен от Ердоган и скоро турското Ноу-хау ще се въведе и в България !

За целта обаче му трябват размирици, които чичо Сорос ще му достави! На където и да се обърнете по всяко време има изборен материал или по-точно цигани, който от БХК подготвят от доста време цигански отряди за бързо реагиране въоръжени, а репетициите са направени! Профилирано е как и по какъв начин ще постъпи тълпата и народът! Катуница,Гърмен и Раднево бяха сцени за репетиция, а къде ще бъде следващият епицентър? Само агентите на ЦРУ знаят, но този път и циганите и Българите ще бдят по радикално противопоставени, а медиите ще свършат това и ето ти една добра причина да излязат Американските танкове по некачественият асфалт!

Ето ти една причина да се въведе фалшив ред и контрол и борба с тероризмът, и езикът на омразата, ксенофобията и ред евроатлантически думички, който ще Ви набият в главите !
Къде ще бъде следващият път искрата ли, ами Пазарджик с мюсюлманизирани цигани – две в едно! Това, което се насажда като омраза просто ще бъде полято с някой гръм и малко кръв и на лице е целият спектакъл !
Гледайте Ердоган и се сещайте за Борисов !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.