Гледай как се прави в мафията

Гледай как се прави в мафията

Гледай как се прави в мафията!
Осъден за контрабанда митничар е назначен за началник на митнически пункт “Олтоманци”
Митничар, който през 2016 година беше осъден на 7 години затвор за контрабанда, е назначен за началник на митническия пункт “Олтоманци” на границата ни със Сърбия.

Георги Владимиров-Фози потвърди пред кореспондента ни Кирил Фалин, че отново е на поста си, след като е спечелил административно дело за неправомерно отстраняване от работа.

Владимиров беше признат за виновен в това, че от август 2011 г. до юни 2012 г. в качеството си на длъжностно лице е участвал в организирана престъпна група, ръководена от покойния Борислав Манджуков, създадена с цел държане на акцизни стоки без бандерол и контрабандни цигари. Спецмагистратите приеха тезата и доказателствата на прокуратурата, че Владимиров е улеснявал нееднократно групата, като е осигурявал безпрепятствено вкарване на големи количества цигари без бандерол през КПП “Кулата”.

Efekt 2

За целта е използвал служебното си положение и контактите си, въпреки че ръководеният от него пункт е съвсем друг и е на границата с Македония. Той е бил на Гюешево по това време. Според експертизите, общото количество контрабандни цигари възлиза на близо един милион кутии от различни марки на обща стойност близо 7 милиона лева. Освен седемгодишната ефективна присъда, съдът наложи на Владимиров лишаване от правото да заема пост на държавен служител в продължение на 4 години, след като излезе от затвора. По думите на Владимиров, това е четвърти път, в който го уволняват и го връщат на работа. /БНР
Както се казва гледай как се прави в мафията !
Източник: nakratko

Ето как ГЕРБ се борят с корупцията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.