Големият контролен контрабанден център не работи!

Големият контролен контрабанден център не работи!


Големият контролен контрабанден център не работи!

Как може да бъде излъга контрабандният център?

Ако кораб превозващ гориво се срещне с друг кораб навътре в морето и там се прехвърли количество гориво и то бъде прехвърлен на друг кораб и под формата на варели в контейнери влезе в страната ни кой може да го спре?

Efekt 2

Ако кораби по река Дунав се срещат извън коритото на реката, което се наблюдава и контролира от нашите митнически власти се случи прехвърляне на гориво и пак под формата на други съдове като туби, варели после се разтовари в страната ни как ще бъдат заловени !

Ако една цистерна зареди една бензиностанция с 5 тона гориво, а по документи излиза, че е заредила 3 тона, как ще бъдат заловени? Сигурни ли сме дали не могат да се манипулират нивомерите и колонките на бензиностанцията?

Как ще се осчетоводяват и мехурчетата въздух, които минават през датчиците на пистолета на самата колонка ?

Има цистерни, които зареждат арендатори като могат да зареждат и фирми, и частни лица с гориво на по-ниска цена !
На практика мафията е синхронизирала субективният органа ! Много са въпросите на които няма отговори, но едно е ясно обаче, че мафията има решение и няма как да няма такова, защото тя генерира милиарди от трафик и акцизи, и дълги години Бойко Борисов и ГЕРБ са най-вероятно на процент от тези милиарди иначе защо десет години нямаше превенция?

Има международни канали който не се закачат как Бойко до вчера ги охранява и днес казва, че ще се бори срещу тях !

Още власт и контрол в ръцете на политико икономическата мафия е това !

Накрая обаче Бойко каза „ако имате сигнали и предложения обадете ни се, свържете се с нас“!
За едни звучи градивно, за други обаче е страшно!
Системата се самоусъвършенства, ама ако знаете за някой трафикант дето не е от нашите обадете се!

Вярвате ли им ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.