Граждански патрули: Арестите на Петър Низамов и Динко няма да ни уплашат

Граждански патрули: Арестите на Петър Низамов и Динко няма да ни уплашат
Граждански патрули: Арестите на Петър Низамов и Динко няма да ни уплашат

Един от основателите на гражданските патрули в България – Евгени Беневречки, проговори пред БЛИЦ за арестите на доброволците Динко Вълев и Петър Низамов-Перата. Патриотът беше сред недоволните граждани, които протестираха днес пред централата на Българския хелзинкски комитет срещу действията на полицията и прокуратурата
“Тук съм днес, за да подкрепя Динко и всички мои колеги, които са на границата и искат да опазят родината. Аз съм основател на гражданските патрули в България. Първи пуснах идеята във Фейсбук, че трябва да се създадат такива доброволчески отряди”, коментира пред БЛИЦ той.

“Гражданските патрули са необходими, защото нямаме армия. Тя се ръководи от финикийски знаци, т.нар. пари. Ние нямаме и полиция. Тя цялата е корумпирана в България. За 20 лева ще те убият”, категоричен е Евгени Беневречки.

“Бих казал за Динко и всички мои приятели и колеги заслужават не само орден “Стара планина” I степен, но и поклон от целия български народ”, допълни патриотът и ръководител на гражданските патрули. По думите границата на България е свято нещо и тя е неприкосновена.

Efekt 2

“Динко е не само герой, той е светилище, както и всички останали, които го последваха”, сподели той.

“Арестите на Петър Низамов и Динко няма да ни уплашат. На мен България ми даде много. Това е да се нарека горд българин пред света”, каза още Евгени Беневречки и добави: “Ще продължим с протестите. В момента съм направил и палатков лагер пред Народното събрание.”

Източник: m.blitz.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.