Грешната еволюция води до революция!

Бойко Борисов да се обеси


Глупакът Бойко си мисли, че Ердоган може да залее Европа с бежанци, без да мине през България!
Пълен триумф на малоумието в политиката демонстрира премиерът Бойко Борисов с опитите му чрез подмазване на Турция, евентуално да ни спаси от лавината мигранти, която се задава. Просто Бойко е уникално глупав човек, чието наличие във властта издава простотията и глупостта на всички, които му помагат да е там. Сред тях ролята на народа е най-малка, защото той го подкрепя само с 15% избиратели. Всичко друго, водещо Глупака на власт, са политически схеми, олигархични изборни закони, тънки сметки и алчност за рушвети.

Но резултатът от всичко това е един невиждан никъде другаде по света глупак, който разрушава държавата си с идиотски мерки и още по-идиотско говорене.

Това да отложиш среща с Меркел, която ти дава по 2 милиарда евро годишно субсидии, за да се срещаш с Йълдъръм, който ти дава по 1000 бежанци на ден, е болестно състояние. Турция не може да е никаква алтернатива на Европа по въпроса за справянето с бежанците. С тях има 2 начина да се справиш. Единият е сам, като направиш мощна армия, полиция и укрепления, което би ти струвало стотици милиони. Другият е да направиш всичко това, но Европа да плати сметката. Трети вариант няма.

Efekt 2

Идеята с някакви “двустранни споразумения” с Турция да си решим проблема с миграцията, е абсурдна. Просто защото проблемът е между Турция и Германия, а не между Турция и България. Бежанците искат да ходят в Германия, а Турция иска да се отърве от тях. Една транзитна държава като България, няма какво да предложи на Турция, та да спре този процес.

А пътят към Европа е единствено от тук. Дали ще влязат от Турция в България, или първо ще минат през Гърция – това е пътят. Разбира се, съществуват пътеки през Македония и Албания, но те могат да поемат само част от трафика. Основният път си е през България. Не трябва да забравяме и, че Албания и Македония са силно планински местности, което означава, че напълно нелегално преминаване е по-трудно. Доскоро Македония беше пътеката, но това ставаше със съгласието на властите. Те ги извозваха с влакове. Без влаковете и при съпротива на властите, остават само нелегалните пътеки. А те предполагат основният трафик да е през България.

Представете си глупавата ситуация, в която ще се озове Ердоган, ако договарянето му с ЕС пропадне, и той все пак задържи бежанците, заради “добри отношения с България”. Ще излезе, че Ердоган е пълен малоумник, отрязали са му и пари, и визи (накъдето вървят нещата), и той продължава да храни 3 милиона бежанци, просто защото Бойко Борисов е много готин и водел “регионална политика”.

Естествено, че нищо от това няма да стане. България е преходна точка, която ще бъде премазана от разправиите между Турция и Европа. И никакво договаряне, никакво предаване на дисиденти, никаво “лизане на турски задници” няма да помогне. Той Ердоган и сега ни залива вече с бежанци, въпреки че му се кланяме и подмазваме. А какво ще стане като ЕС го отреже?

Бойко Борисов е абсолютното бедствие за българската държава. Ако в мирно време това са просто загуби и евентуално – дългове, то в супер кризисно време, подобен премиер е пълна кастрофа. Отърваването от него е абсолютен приоритет – на избори, с бесилки, по какъвто и да било начин. Другото е самоубийство на един народ…
Източник : gudelnews.com

Ние от Blife.eu ще кажем, че генезисът на на Еволюцията на Бойко Методиев Борисов е към своят край !
Колкото и да махат думата робство и геноцид от напоената с кръв Българска земя, колкото и да ни обясняват, че не е имало кланета в Перущица и Батак !
Колкото и да ни подменят историята и от ГЕРБ такива като Цветан Цветанов да ходи по джамии и да даряват пари за ремонт на джамии докато православните храмове се рушат и с най-голяма наглост да казват, че Васил Дякона Левски бил заловен от ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ в лицето на Българският народ !
Това турчеене е лизане на задници !
Всичко това е краят на ГЕРБ и тяхното управление, защото може да сме бедни и болни, но ние имаме родова чест и се гордеем, че сме Българи и няма да позволим да промият мозъците на децата ни, а те на техните и всичко тук да стане турско пак !
Скоро народът ще разбере, че е нужна революция спонтанна и незабавна !
Тежко тогава на всички, който предадоха Отечеството си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.