Давим се като кучета !

Давим се като кучета !
Давим се като кучета !

Искам да поздравя България!

И да знаете от България по-хубаво място няма! Работя днес и се питам кое ме накара да имигрирам и да напусна моята Родина?
Накара ме да се замисля колко са хората, който са ми помагали без да търсят награда, без да искат кеш от мен или услуга в замяна, ами на едната ръка са се броят !

Единственото, което ме връща към споменът България е детето ми, което живее в този свят !
Завършил висше в Москва, работил в данъчната система, с рекорд за най-много държавни вземания, но мутрите са по-силни от държавата ! Искам да кажа на всички Български предатели, че са такива и по света и тук в Англия най-добре се вижда подлата ни черта – да бъдем продажни !
Но спасението по единично не е вариант на оцеляването на една нация, а на изчезването и !
Не се поддържаме,не се уважаваме,плюем се зад гърба,иначе с УСМИВКИ!
Такива сме Българите – усмихнати лъжци и с усмивка ще изчезнем от светът !
Поляците са задружни тук !
А Румънците са големи много по големи !
Само ние се давим като кучета където и да сме !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.