Данък Добавено Страдание или накратко казано ДДС!

Данък Добавено Страдание или накратко казано ДДС!


Защо имаме ДДС на лекарствата и на храните от първа необходимост? Необходимост ли е държавата да печели от най-бедните и болните? А в същото време няма ДДС на хазарта, ама пък има ДДС на консумативите към него накратко минава като разход хартията за талончетата и другите разходи ! Каква е държавата – мащеха или майка закрилница и кого закриля тя – олигарсите от властта или народът в нужда? И така има един грозен лихварски лаф:
„една овца не я ли стрижеш тя маранясва”!

И на практика тази контролирана бедност е тайният ключ към властта !
Именно най-бедните и болните са недоволните в страната !

Над 840 000 пенсионери по болест ! И над 2 000 000 пенсионери на който доходите им са далеч под тези установени като праг на бедност ! Близо 3 милиона са в нужда и на тях им удрят едно ДДС на нещата за който те дават 90% от парите си! За каква социална политика говорим? За политика на грабеж и геноцид, за политика на бедността и страданието? Средно всеки човек страната би имал между 100 и 200 лева повече в джобът си, ако махнат ДДС на тези продукти, на храните от първа необходимост и на лекарствата и консумативите от първа необходимост ! Така Българинът би усетил малко социално облекчение !
Но правителството добавя още данъци и такси местни като такива за смет и за каквото се досетят и така вместо да живеем в социално справедлива държава живеем в икономическо робство !
И докато веригите на бедността са увиват около вратът ни и ни стягат няма да има конкретни мерки за борба с демографската криза, а тя ще се задълбочава още и още ! И така докато има Данък Добавено Страдание робските вериги няма да се махнат ! За да се махнат обаче ни трябва народ, а не роби !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.