Да бъдем или да не бъдем, от нас зависи


Да бъдем народ или да не бъдем от нас зависи!

Скапана ни е била държавата, държавата ни си е много добре, но зависи за коя говорим – за паралелната или реалната?

Въпросът е да бъдем народ или не е, защото сме подложени на геноцид, на изтребление и за жалост в това няма никакво съмнение !

Efekt 2

Ако сме единни и решим в името на нас и нашите деца да устоим и територията си да спасим така има надежда, така можем само да оцелеем иначе докато сме разделени и разединени ще сме лесна плячка за системата лесни за унищожение !

Да бъдем народ или не всеки сам трябва да реши и не да ни се оправдава, че време няма, че бил зает, а трябва всички заедно да излезем и да заявим, че ние сме народ силен като един и тогава марионетното правителство ще падне, а какъв народ и кой ще ни управлява?

Народът трябва да решава, а не мафията, не олигарсите, не кръгове и интереси, а народът е този, който решава на всички избори обаче народът няма го нито протестира, нито гласува и след като гласът си ти не си дал нямаш право и да критикуваш, нямаш право да живееш, а остава ти да емигрираш, ако ли не тук в бедност и болест ще агонизираш !

Да бъдем или да не бъдем от нас зависи, ако искаме промяна трябва да променим първо себе си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.