Деволюция на един вирус

Деволюция на един вирус


Истината е, че става дума за деволюция на човешкият индивид и налагане на нов световен ред. Накратко за вирусът:
– блокира гетата с полиция
– възобнови местното производство
– въведе граничен контрол
– отложи приемането на еврото
– спря нелегалната имиграция
– върна емигрантите от чужбина
– възроди българското село
– върна вярата в Бог
– сплоти семействата
– прекрати нощния разврат
– жените станаха домакини и гледат децата, докато мъжете работят
– повиши четенето на книги и самообразоването
– въведе домашно обучение на децата, под контрола на родителите им
– промотира здравословния начин на живот и спорта
– подобри личната хигиена – създаде грижа и внимание към старите хора….
– ще възроди българското село Има друга гледна точка, че ще ограби хората
– малкият и среден бизнес ще фалира.
– Още безработица и немотия.
– Още по голяма бедност.
– Парализа на общественото и демократично право за протест и митинги.
– Край с груповите мероприятия като концерти, футболни събития, театър, кино дори сватби и погребения, край с моловете и лека по-лека затваряне на малки заводи и предприятия докато се стигне и до големите.
– Банките и съдия изпълнителите ще ощавят бизнеса създаден от кредити.
– Бизнеса ще иска да протестира, но е забранено.
– Край с туризъм планински и морски. На практика вирусът е виновен, че нямаме икономика, няма обороти и покупателност от там няма да има събираемост на данъци и такси и държавата се блокира.

След управляващите, който и да дойде ще бъде във физическа и психическа невъзможност да работи и да нормализира страната ни. Като добавим, че и управляващите в цялата страна имат поставени хора в администрация и отдели и ключови постове на ведомства на практика тези техни така наречени спящи клетки ще саботират всички процеси и държавата ще бъде в постоянна блокада. Затворите са пълни, а съдебната система е затрупана и тромава като няма и как да се събере такава маса хора, която да бъде отговорна и подготвена да реагира адекватно във всеки сектор по места. На пръв поглед страната ни е унищожена от бандата узурпирали властта и само затягане и затягане на мерките за контрол не водят до никакво решение, а до Диктатура.

Правителството не залага решения, а финансира кръгове от фирми и олигарси и после ги ограбва! Това не е икономика, а разбойнически грабеж на наши и ваши. Налага се нов световен ред докато ужасът и хаосът не ви накарат да пожелаете сами чипове за следене и контрол, който УЖ ще ви гарантира спокойствие, но на практика страхът ще властва над вас, защото всеки миг някой някъде ще може да натисне едно копче и да ви изтрие от системата. Деволюцията при нас хората е факт – промяна на ценностите, промяна на фолклора и традициите.

Efekt 2

Промяна на духовното усещане и светоусещането на индивида -трети пол, джендър идеология, асимилиране на гени и бит, и култура както казва Джордж Сорос: „Всичко, което можехме да объркаме в Европа го направихме”. Хаосът ражда хаос и несигурност, правителствата са марионетки във войната на елитите. Кутията на Пандора е отворена и сега върви генерална репетиция за идване на новият световен ред. Благодарение на управляемите ни управляващи сме загубили суверенитета си, а суверенът е превърнат в контролирана биомаса, която ще бъде все по-контролирана. Ние сме последното поколение, което е било свободно!

Страхът е този, който е господарят на света. Стратегия за детето ли? Изнудване и контрол на системата чрез вашата любов към детето ви. Висша форма на изнудване и духовно смазване на всеки като изборът е ясен – нямате избор. Деволюция на съзнанието и на духът никой не може да твори или да създава нещо под натиск и стрес, под страх и психически, и физически дори ментален тормоз. Ние не изчезваме само като народ и нация, като генотип и фолклорни общности, а ние изчезваме и като човешки същества.

Родените деца в една токсична среда са обречени на агония на духът и тялото като ние проклинаме бъдещето и сме съучастници на настоящето, но проспали сме миналото за да умрем в лъжа и безплодни занимания. На тях не им трябват биороботи нито човешки ресурс, на тях не им трябват хора, които да работят за дневната дажба храна и лекарства вече. Планетата е пренаселена, а дали има Рай и Ад скоро ще разберем, че Адът е тук на земята!

Блазе му на онзи, който види Раят, но ние сме тук и шансовете ни намаляват с всяка изминала минута. Няма кой да затвори кутията на Пандора, а от нея ще излязат още много неща. Личният ни егоизъм е този, който погреба бъдещето ни. Вярвам, че всяко зло е за добро, но ние не ще сме тези, които можем да променим съдбата си. Защото се обърнахме срещу природата, тази, която виждаме и тази нашата вътрешната на човека?

Убихме човешкото в човека и личният ни егоизъм е този, който погреба бъдещето ни нашето и на идните, които проклехме в завещанието си за тях!

Ние сме вирусът и планетата знае как да …

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.