Делото на Ахмет Муса с последни новини за Ислямска Държава у нас + СНИМКИ

Gunduz-Agayev-Femidead-4

Делото на Ахмет Муса тръгна :
От ВМРО и Ангел Джамбазки

Коментарът:
Безспорно Европа се намира във война !
Безспорно България е част от тази война !
И още по-безспорно аков България имаджихадизъм то той се намира в циганската махала на Пазарджик!gggfgПо-късно едната магистратка по делото заявява в световен мащаб дали някой е успял да пресече терористична дейност ? Тя продължи да се оправдава като говореше, че видите ли тези хора не са вълшебници и нито прокуратурата разполага с такава възможност това, което се случва се случва !
И след като обвинението се прочете, обвинителенакт от 150 страници бе даден ход на делото !

Efekt 2

 

deeddeedde

Районният съд е и под граждански натиск от група брадати цигани, който се бяха събрали в подкрепа на Ахмет Муса.
Пуснаха и от ареста единствената жена арестувана по това дело срещу гаранция от 5000 лв.

dederrer
Българската кандидат джихадиска – надъхано бранище на Муса в кулоарите на съдебната палата !
В залата са присъствали 14 от поддръжниците на Ахмет Муса Ахмет !
С цигански палаври и забулена говореше пред медии и телевизия, че видите ли Ахмет една муха не е бил убил, а пък щял да проповядва за война, туй е най-голямата лъжа, твърди съпругата му !
Поддръжниците на Муса пред съдебната палата бяха довели и повитите си в черни и сиви пелини съпруги за да изглеждат по-внушително като на брой !

fffdf
Нашенските мангали с бради опитващи се да се правят на араби гневно креснаха, че видите ли тук в Пазарджик е имало над 50 джамии и градът бил основан от османлиите и не бил Български !
След този кратък урок по история на бай мангал за Българите и османлиите на който джамиите били разрушени с танкове ние оставаме с впечатление, че вирусът Ислямска Държава тотално е увредил мозъците им !
Докато трае делото от ВМРО също се бяха събрали група граждани, който заедно с Ангел Джамбазки изказаха своите притеснения, че ако в България има джихадизъм то той се намира именно в Пазарджишката циганска махала!

images
Спомяте ли си за това село в Пазрджишко за което ние от Blife.eu първи алармирахме ?
Ние прилагаме наши публикации по тази тема за който сме писали !
Нашият въпрос е трябва ли един надъхан и дрогиран циганин от Пазарджик да извърши атентат в България за да се докаже, че туморът на Ислямска Държава се е заселил трайно в главите на тамошните мангали ?
Трябва ли да платим цената с кръв заради компромисите на съдът ?
Припомняме, че тези натурални Български цигани, който сега се правят на османлии, се заканваха да режат глави на Българите !

Напомняме, че именно тези нашенски цигани празнуваха атентатите в Париж с музика и викове „Аллах Акбар“ и фойерверки докато целият свят казващи „И аз съм Париж“, а циганите сочеха с пръстче небето и празнуваха този убийствен акт !
Ето и Целият списък с нашите Публикации по темата :

Ахмед Муса: Християните са „подпалки за ада”

Дали Ахмед Муса ще убива Християни в затвора?

Ахмед Муса от Ислямска държава ли е или България вече е Ислямска държава ?

Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Втори Батак ли чакате ?

Ислямска държава у нас +ВИДЕО

Върнаха делото за Имамите

Ислямските братя и трафикът

Пътят на джихадът е през България

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.