Делян Добрев подава оставка! Напуска Народното събрание и поста в ГЕРБ

Делян Добрев подава оставка! Напуска Народното събрание и поста в ГЕРБ


Много са и насъбрали на Йончева като започват серия от дела срещу нея по заповед на Генерала който тя унижи !

Окепазен съм казва Добрев ! Не искам да тежа, заяви той

“Подавам оставка като депутат и като координатор на структурата на ГЕРБ в Хасково”. Това съобщи народният представител Делян Добрев в ефира на бТВ. “Окепазен съм! Не искам да тежа”, заяви той.
Добрев поясни, че тази сутрин е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това. По думите му и премиерът вижда, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.
“Г-жа Йончева и нейният кръг постигнаха целта си. В Хасково те нямат кмет на нито една община. В Община Хасково ГЕРБ има 15 общински съветници, БСП има – двама. Ако по някакъв начин те не ме уязвят и не ме съборят, така както го направиха, те нямат никакъв шанс“, коментира Добрев.

Efekt 2

Като втора причина за оставката си, Добрев заяви, че кметът на Хасково Добри Беливанов преди три години е бил пенсионер Добрев обърна внимание, че Беливанов е станал областен управител по негово настояване.
“Няма ненаказано добро“, заяви Добрев.

Според него трябва да се сложи край на тази история в Хасково.
“Г-жа Йончева със сигурност ще носи отговорност за своите думи, там където всяка от двете страни предявява своите претенции. Тя изрича много тежки обвинения, за които няма нито едно доказателство. Аз цяла седмица обикалям по студията, за да обяснявам след г-жа Йончева че нямам сестра. Цяла България запомни, че нямам сестра, но имам зет. Абсурдна е ситуацията“, каза той.
Източник: kanal3.bg

Как не се омерзиха като усвояваха пари?
Как не се омерзиха като смазваха човешки съдби?
Абе как не се омерзиха като вдигаха данъци и такси, как не се омерзиха като виждат демографската криза, как не се омерзиха като съсипват страната ни?
„Омерзен“ – тази дума нищо не значи от устата на някой от този кабинет !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.