Дигитализация и цифровизация на кочан

Дигитализация и цифровизация на кочан


Дигитализация и цифровизация на кочан

Новата дигитализация и цифровизация, в която нашата гордост е Мария Габриел ни води назад във времето, не в бъдещето!

Тази цифровизация за която Европа ни гласува доверие си е чиста проба провал на правителството ни само дето резилът ще е световно известен!
У нас:
Системата на АПИ се скапа, Системата на МВР отказа за ден, дигиталните винетки ги нямаше две седмици като добавим, че и централният регистър също бе похитен от некадърността на правителството и куп регистри не работят като можем да преминем към следващата стъпка от деволюцията – революцията и триумфът на НАП! Свързват се всички касови апарати със системата !

Efekt 2

На практика ги няма още новите касови апарати, а бизнесът и хората се отказват да свързват тези устройства с програма за стокова наличност и компютри и минават своите разплащания на кочан !

И така се върнахме като в средновековието на хартия вместо да дигитализираме и цифровизираме държавните органи !

Хората обичат да се опростяват нещата, а правителството усложнява нещата !
Дали нашата еврокомисарка Мария Габриел ще оправи и Европейският съюз както оправиха и нас?
Ако е така ЕС се разпада както нашата държава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.