Димитър Димитров: Уважаеми Соросоидчета и всички вие, които сте на хранилката на “Америка за България”!

Димитър Димитров: Уважаеми Соросоидчета и всички вие, които сте на хранилката на "Америка за България"!Стефан Пройнов


Вижте какво публикува на стената си Димитър Димитров :

Уважаеми Соросоидчета и всички вие, които сте на хранилката на “Америка за България”!

1. За 15 години президентът на Русия Владимир Путин изправи Русия на крака и я превърна в световна военна суперсила,
факт, който ВАШИТЕ работодатели отвъд Океана признават и се съобразяват с това.
2. Президентът Путин НЕ Е ЛЪЖИЦА за вашите уста, за да се занимавате с него, защото сте на мноооого ниско ниво.
3. Българските СМИ и вие живеете със самочувствието ,че сте “умни” и “красиви”, а реално нито сте умни, нито красиви, а просто едни обикновени ШУШУМИГИ и сте готови и собствената си майка да продадете, само да има кой да ви плати.
И последно,
преди години известна журналистка спомена в анализа си,
че САЩ са изразходвали по време на прехода над 670млн.щ.д. за да хранят в България тези, които се бият в гърдите, че са антикомунисти, русофоби , българофоби….,които рушат българското общество умишлено и целенасочено пренаписват историята на България и превръщат България в разграден двор.

Efekt 2

Сега тази сума е вече над 1млрд. щ.д.!
Изненадан съм от това, че САЩ плащат на бояджии на паметници, за да приемат американците като приятели на България!
Ако здравите сили в САЩ искат действително българите да приемат американците като приятели,
то да насочат парите си в подпомагане на Българската култура и история,
а не да хранят разни търтети, които нито са умни, нито красиви!
Например!

България ще чества на 18.07.2017г. 180 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски,
нека САЩ отпуснат пари за тържествата по случай на тази Рождена дата на най-великия българин,
а не да хранят разни всезнайковци…във всички области, които са воденичен камък не само за България ,но и за Българо-американските отношения!

Димитър Димитров
14.04.2017г., 08.25ч.
„Антидемократичната пропаганда“ – новото либерално гурме
14.04.2017, 06:39
/Поглед.инфо/ 500 хиляди лева брои фондация “Америка за България” за медийния донос на група платени протестъри, самопроизвели се в цензори. Изглежда “антидемократичната пропаганда” е новият хит на пазара за либерални ментета. Нещо като заместител на прословутата “борба с корупцията”, която угои не едно и две НПО от либералния сектор.
Тези дни либералната неправителствена организация „Фондация за хуманитарни и социални изследвания“ излезе с претенциозно изследване за мащабите на „антидемократичната пропаганда в България“.

Въпросното НПО е средоточие на либералстващи университетски преподаватели, протестъри и пропагандисти от Центъра за либерални стратегии, което развива „академична“ дейност с щедрото спонсорство на фондация „Америка за България“. За да преброят медийните “врагове на народа”, авторите на проекта са получили цифром и словом 456 060 лева.
Въпросното изследване силно напомня за българската кинокласика „Преброяване на дивите зайци“. Но в нашия случай става дума за преброяване на „антизападни зайци“. Авторският екип е загубил немалка част от ценното си време, за да брои „пропагандните“ публикации в подбрани „мейнстрийм медии“, които „системно атакуват демократичните институции, гражданските активисти и разделението на властите“.
В резултат на което установил, че тая зловредна „пропаганда“ е нараснала точно 30 пъти от лятото на 2013 г. до края на 2016 г. Като основни смутители на демократичния ред са посочени 8 медии – сайтовете „Поглед. Инфо“, „Гласове“, „Русия днес“ и ПИК, вестниците „Труд“ и „Дума“, както и сп. „Аспекто“.
Подборът на тези разнородни медии, извършен по незнайно какви критерии, цели да ги пакетира и дамгоса под общия етикет: „кремълска пропаганда“.

Изследването е доста некадърен опит за въвеждане на нов понятиен апарат в областта на борбата с пропагандата. Вече не се говори просто за пропаганда, а за “антидемократична пропаганда”. Сиреч лъжите, които идват по линия на “демократичния” свят, априори се приемат за чиста истина. Или още по-простичко – не е пропаганда, когато говорим откровени лъжи срещу Русия и Путин, но е антидемократична пропаганда, когато някой ги оспорва.
Както твърдят убедено авторите на проекта, пропагандата е основно евроскептична, антиамериканска и проруска. Тоест всеки, който каже лоша дума за европейската бюрокрация, автоматично се превръща във враг на либералната демокрация. А, недай си боже, да изрече добра дума по адрес на Русия – това е направо погром срещу институционалния ред.

Лъжедемократ е и оня, който нарича “фашисти” фашистите в Киев, доколкото всички, които се борят срещу Русия, са демократи по презумпция. Знакът на равенство, което списувателите на тоя донос слагат между „ЕС, САЩ, демокрация и истина“ е знак за огромна глупост и ни запраща директно по пътя на добрите намерения, които водят към ада.

Медийните “ченгета” от Фондацията за хуманитарни и социални изследвания препикават в изследването си и терена на “антидемократичните” теми, по които е неприлично да се изказва човек и които мигом го причисляват към “света на руската пропаганда”. Сред този кръг от теми попадат и критиките срещу търговските споразумения TTIP и СЕТА.

Така всеки, който се одързости да протестира срещу диктата на глобалния капитал, налаган чрез тези споразумения, рискува да се озове, според класификатора на тия медийни моралисти, рамо до рамо с Путин, Льо Пен, Ким Чен Ун и прочие презрени от “демократичната” пропаганда типове. Тъй де, половин милион лева не се дават току-тъй – либералното гурме си има цена и тя се изразява в системна и последователна защита на глобалния “стопански елит”, както би казал покровителят на новите медийни болшевики Иво Прокопиев.
Друга откровена манипулация – като “мейнстрийм медии” са обозначени маргинални сайтове, които са по-скоро извън мейнстрийма. Тоест изключения. А масмедиите, през които се лее пропагандната информация в духа на доминиращата евроатлантическа доктрина, са пощадени. И това ако не е пропаганда?!

Мейнстрийм все пак се нарича доминиращото възприятие, най-масовото схващане в дадена сфера. Или ако говорим за геополитика, какъвто е случаят, „мейнстрийм“ са медиите, от които текат елейни слова за евроатлантизма като последен стадий в развитието на човечеството под ръководната роля на глобалния капитал. Това е догмата. Другото е ерес.

Няма как „еретични“ медии да бъдат представяни като „мейнстрийм“. Това е глупост. Злонамерена глупост. Но неин проводник са тъкмо „правоверните“ медии, изключени от изследването и захранвани с тлъсти грантове от общия спонсор – „Америка за България“.
Неотдавна една от тези медии – сайтът Медиапул, пусна „забавна“ платформа за генериране на фалшиви новини като част от борбата срещу фалшивите новини. И така умножи хаоса от неистини.

Интересът към тая залъгалка продължи от ден до пладне, но грантът бе усвоен, а днес медията продължава да се изживява като свиленградски митничар на информационния трафик с високи морални претенции.
По всичко личи, че “антидемократичната пропаганда” е новият хит на пазара за либерални ментета. Нещо като заместител на прословутата “борба с корупцията”, която угои не едно и две НПО-та от либералния сектор. Мит, за поддържането на който фондации от типа на „Америка за България“ дават грешни пари и който само ще умножи лъжата. Както корупцията разцъфтя, при все неистовата борба срещу нея.

ДА КАЖЕМ БРАВО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАЗА ИМ ГО  !

Ние от Blife.eu ще добавим, че по времето на прехода са изразходвани над 13,8 милиарда долара  за пропаганда у нас от страна на Америка и само 10 милиона от страна на Русия !

 

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.