Динко Вълев и Петър Низамов: Обидно ли е да си патриот? + ВИДЕО

Динко Вълев и Петър Низамов: Обидно ли е да си патриот? + ВИДЕО
Динко Вълев и Петър Низамов: Обидно ли е да си патриот?

Час и половина Мартин Пеев и Иван Стоянов бореха обвиненията на прокуратурата в залата на Окръжния съд в Бургас!
В крайна сметка съдът НЕ постанови по-тежка мярка за неотклонение каквато искаше напористо прокурор Райко Стойнев !
Според адвокатите на Петър Низамов техният клиент не е извършил никакво престъпление, а точно обратното – защитил е Родината си !
Държавният обвинител както ние от Blife.eu писахме в аванс,ето  ТУК че е вменявал на съдът тезата, че той ги бил преджобвал и ограбил !

В отговор на това Адвокат Пеев твърди, че самият разпит на мигрантите е незаконен, защото тяхната самоличност и до ден днешен не е ясно установена. В тях не са били открити документи и не може да се докаже със сигурност дали това са хората, за които те се представят.
В отговор на това самият Петър Низамов е заявил пред съдия Цвета Попова, че се чувства обиден от тезата на държавния обвинител, че „това обижда твърде много“ е казал Перата !

Той определя себе си в съда като Патриот и по този начин той е защитавал Родината си !
В крайна сметка Бургаският окръжен съд не уважи протеста на прокуратурата той да бъде върнат отново зад решетките в ареста.
Магистратите го оставиха под домашен арест, наложен от Районния съд в Малко Търново. Всички се надяваме Темида да отсъди истината и справедливостта да възтържествува!

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че Всички патриоти, който са излезли и са заявили своята позиция като Динко и Петър Низамов са хора с чест и достойнство и са излезли да защитят и честа и достойнството на България и не заслужават такова отношение, което е меко казано обидно, защото само хора с чест са готови на саможертва в името на Родината ни ! Ще добавим, че не е редно и пришълците, който са закононарушителите в този случай да са на свобода, а Перата да е поставен в изолация !
Когато сте свидетел на едно престъпление, но премълчавате фактите, Вие ставате съучастник в престъплението, а тук става дори въпрос дори за преустановяване на самото престъпление !

И според Българското законодателство сте длъжен според ситуацията да съдействате и да прекратите престъпление ако сте свидетел на такова иначе и Вие ставате съучастник !
Пламен Низамов е изпълнил дългът си към Българската конституция, воден единствено и само от родолюбиви подбуди!
Време е прокуратурата да спре гаврата с всички Българи патриоти и да се задейства процедура от БНБ към своите филиали за произвеждане и изработка на медали и награди и да им ги връчат поименно на тези храбри мъже, който се изправиха с голи гърди срещу идващите и прииждащи терористи, джихадисти и главорези или както ги наричат по медиите!

Никой не знае кой дебне в храстите на Българската граница и трябва повече от кураж, трябва повече от сърце милеещо за майка България, трябва и готовност за саможертва в името на жените и вярата на родината ни !
За такива хора днес още се носят легенди и песни се пеят и техните дела отекват от урва на урва, от век на век !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.