Динко Вълев – Нека силата да бъде с теб Шампионе + ВИДЕО

Динко Вълев - Нека силата да бъде с теб Шампионе !
Динко Вълев – Нека силата да бъде с теб Шампионе !

Всичко знаят името на Динко Вълев от Ямбол!
Той се прослави с това, че съдбата го поставя там където има нужда от човек като него !
Няколко пъти залавя групи с незаконно проникнали в страната ни чуждоземци !

Залови и повече хероин от цялата ни полиция за година след като залови и наркодилър, който гастролирал в училище !
Съдбата го постави и секунди след жестока катастрофа !Динко Вълев

Нашият Динко се хвърля самоотвержено да спасява хора и спасява без дори да се замисли загася пожар и чупи стъкла на автобус и изнася хората на ръце, а неговите мигновени действия спомагат за спасяване на човешки животи !

Efekt 2

Славата го съпътства навсякъде, но той не се стреми към нея затова и стана национален герой и всички го заобичахме, а медиите се надпреварват да кажат по някой блага вест за Динко на хората !

Естествено има и такива медии, който се опитаха да го очернят и да накърнят името му и няма да споменаваме ФЛАГМАН, че да не им правим реклама!
Но Динко е луда глава и както казва Вазов „лудите, те да са ни живи“ !
Динко със своята амфибия спасява хора при миналогодишните наводнения!

Това момче е винаги там където има нужда от него и вече в социалните мрежи го наричат супер Динко, именуват го на супер героите от комиксите, само че има една малка съществена разлика,че Динко е истински от плът и кръв и чисто по човешки и той кърви особено след последната ситуация в която го постави съдбата. Динко бе нарязан от стъклата на Автобуса докато изважда хората един по един !

Учителките и ранените му благодарят чисто сърдечно, всички му пожелават Господ Бог да го пази и помага !
Но Динко има една страст – карането на АТВ и жъне успех и в тази област като награди, медали, купи и грамоти получава от всяко свое участие!

Рейтингът му отдавна напусна пределите на страната ни, а късметът никога него напуска и дай Боже все така да е !

Макар и да имаше опити на правителството и БХК да бъде спрян Динко нашето момче няма спиране дето се казва „луд човек и силен вятър спиране нямат“ !

 

Естествено ние от Blife.eu винаги казваме да бъде такъв див, необуздан, смел и родолюбив Българин !

Дали е супер герой или обикновен герой или просто обикновен човек с необикновена съдба ние не знаем, но и той като филмовите герой прави добро, а доброто трябва да се поощрява затова ще му пожелаем както си пожелават в един звезден филм „ НЕКА СИЛАТА ДА БЪДЕ С ТЕБ ДИНКО“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.