Динко имал снегорин +ВИДЕО

Динко имал снегорин +ВИДЕО


Динко Вълев прави път в преспите !

И докато прави път в снега говори на някой за г@зъ!
Динко Вълев нашумя с това, че спря група мигранти, нашумя и с това, че помага на хора от горящ автобус и ролята на национален герой яко му допада, но и взе яко май да се излага, защото с Бойко по телефона си говори и се координира, това и в пресата вече излиза !

Та едно е да помагаш на хора в нужда, друго е да го правиш и да се перчиш с това ! Някак си да търсиш медийна изява на гърба на някой, който страда нещо някак не върви !
Добро да правиш и да се помага това хубаво и да се дава личен пример Динко разбери, но да се снимаш и да го показваш някак не върви.

Efekt 2

Излиза, че го правиш не от добро сърце, а за слава, което всичко до сега го покварява !
Популярността е развратната сестра на славата, а слава не се подържа с псувни и ругатни, не се подържа с обиди разбери !

Динко
Личният пример има заразителна реакция, но и възпитателна такава за да си мериш мъжеството с някой друг и да се фукаш някак си напук не добродетел, а фукня, а тя е зла и лоша, но всичко стана някак пошло !

И така народната любов като загубиш и се озлобиш няма да си те герой, а ще приличаш на злодей, което си е антипод на това, с което народа те хареса !
Е вече всичко знаем, че Динко има снегорин и скоро Динко ще е обикновен един !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.