Дисциплинирана Демокрацията – Диктатура!

Дисциплинирана Демокрацията - Диктатура!


Дисциплинирана Демокрацията – Диктатура!

Край с Демокрацията, идва Автокрацията!
Целият свят се стреми към диктатури, а в България Демокрацията си е само на думи, но скоро и думите ще бъдат дисциплинирани, контролирани и внимателно дресирани в определени медии !

Медиите, които са на каишка !
Колкото повече се говори за свободата на словото толкова повече словото не е свободно!

Efekt 2

На практика в четвъртата власт текат процеси за които обществото не знае, а опозицията някак си нехае !
Но идва ден, в който нито един вик, нито един писък на онеправданият няма да се чуе!

И всичко това с любезното съдействие на Европа!
Зад измислени понятия борба с фалшиви новини, с дезимформация, с хибридна война се създадоха отдели, центрове, щабове и всякакви звена за следене и контрол над информационните канали !

Цензурата е огромна, но никой не говори за това !
Медиите са поставени във враждебна среда от страна на правителството и някой техни партньорски служби, които на практика са лъгани от нашето правителство за да им се делегират повече права и зони за контрол в интернет пространството !

Какво се случва обаче зад войната с речта на омразата и превантивният антитерористичен контрол наблюдаваме партийно прочистване на критичната маса в медийното пространство !

Цензура, Диктатура и все повече нерегламентирани действия на правителството естествено неофициално смазват медиите !
Контрол през рекламодателите. Контрол през сървърните компании, контрол през социалните мрежи, контрол над информационните канали и платформи за споделяне.

Контрол и все повече контрол, но как се използва той !
Тези, които са узурпирали властта избират закон за осветляване на медиите например, в който всеки трябва да ОТГАВАРЯ с имуществото пред закона !
Но трябва и да декларира източниците си на доходи !
Ако има грешка в подадената информация то той търпи санкция от 10 000 лв. до 15 000лв. на сайт например!

Автоцензурата е факт вече !
Източниците на доходи могат да бъдат репресирани и рязко проверявани от НАП и пак проверявани, и пак и отново !

Безкрайно много абсурдно заведени дела срещу всяка медия, редактор, блогър или журналист с огромни искове по 100 000 лева например влизат в съда – кой съд, техният естествено !

Запор на имуществото, на сметките, на практика става дума за репресия и диктатура над медиите и техните юридически и физически лица !
Опозицията си затваря очите за тези процеси !

Законите са гласувани, всичко е в ръцете на правителствената машина ! Дисциплинирана медийна среда контролирана изцяло от правителството ! Каквото и да се случи в страната вие няма да знаете !

Край с истината, обективността и с правото на друга гледна точка, край с правото ви да изказвате свободно вашата позиция, край с правото ви на коментар !
Ще имате право само да гледате и слушате, само да четете това, което те ви казват и край с истината !
Дисциплинирана Демокрация си е чиста проба Диктатура !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.