Дните на Борисов са преброени

Дните на Борисов са преброени


Смъртната присъда вече е разписана. Дните на Борисов са преброени и той го знае затова и бързат да грабят и щавят след КТБ дузина мастити бизнесмени и сега Васил Божков. Бързат за къде и за кога, бързат, ако самите те не знаеха, че дните им са преброени и щавят като за последно. Присъдата си я разписа сам Бойко когато застана на пътя на Русия, когато продаде интересите и на САЩ и Европа спрямо ислямската инвазия на която ордите преминаха през Българската граница по пътят им към Европа.

Подписа я когато изневери на Ердоган. Подписа я когато изневери на мафията и предаде своите по арестите. Подписа я още отдавна когато подложи Сретен Йосич. Предателят си остава предател за цял живот, но мафията не прощава на предатели. Вече никой не иска да работи с Бойко Борисов. Сега с Боклука излъга и италианската мафия.

С заграбените активи на ВИВАКОМ и нереализираният „Южен поток“ си спечели омразата и на Руската мафия. Страхът на Борисов, че всяка глътка въздух може да му бъде последна е основателен. Борисов има само врагове като добавим и кръгът КАПИТАЛ и Цветан Василев, който също търси мъст и всички индикации сочат, че дните на Борисов са преброени. Не можеш да убиеш всички, не можеш да ограбиш всички, но можеш да си презиран от всички.

Efekt 2

Парите са преходни, но отмъщението няма срок на годност и все някога ще го застигнат клетвите, омразата и назиданието. Истината е, че Борисов погази всички закони и конституцията, но погази и законите на омертата, погази неписаните закони на мафията, а тя не прощава. Когато си заобграден само от врагове и предатели краят ти е близо. Когато толкова много международни мафии те искат мъртъв въпрос на време е все някой да успее. Няма сила на света, която да спаси Бойко Борисов от предначертаното, а той сам чертаеше съдбите на народът си и преразпределяше порциите във властта.

 

Алчност – тя погубва всеки и скоро, ама много скоро ще бъдем свидетели на краят на един диктатор, на краят на епоха. Дните на Борисов са преброени и това не е фалшива новина!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.