Дните на това правителство са преброени!

Дните на това правителство са преброени!


Дните на това правителство са преброени!
Геополитиката в страната се сформира извън пределите на нашата мила Родина !

И така е в целият свят – как Меркел бе привикана и рязко някак си от веднъж заяви, че се оттегля от политиката голяма така и във всичките страни нещата се решават другаде, народе разбери ! Чакаме мигът, в който Бойко ще бъде привикан и той и някак изведнъж ще подаде оставка и някак от веднъж ще спре !

Загубил протекциите си от САЩ, а от Русия е презиран, загубил индулгенциите си от Меркел и Европа като остават му броени дни ! Всичко тук за евроизборите ще се реши кой колко депутата ще вкара във външната игра и така !

Efekt 2

Тук на жълтите павета може всеки ден да се протестира, но когато Бойко отвън се протектоира няма значение кой, къде и как гласува в страната !

Важно е кой кому е нужен, но е важно и не с диктатура да се управлява колонията малка наречена България !

И така народът презира Борисов и неговата крадлива алчна банда управници, но Борисов умее да се превъплъщава във всякакви образи и хиляди са тези, които поддържат имиджът му !

В крайна сметка по всичко личи, че Бойко няма никакви протекции и индулгенции отвън, а вътре е изхабен като име и е натрупал огромни негативи за десетгодишното си управление !

И въпреки всичко в България опозицията е слаба щом не могат да го съборят от властта. Силата на Борисов е в контролът над администрацията и който да го свали ще се изправи срещу нея, която ще го бламира, която ще го блокира, блокирайки държавата !

Напрежението и народното недоволство расте лавинообразно в страната ни и статистическите компании го усещат това, но въпреки и на инат правителството продължава да се крепи и то не подава оставка не за друго, а защото няма кой да му я поиска по твърд и категоричен начин !

В момента гледаме как ламята отрязва две от главите си, но на тяхно място ще поникнат други две и какво от това, нали ламята е жива !
Геополитиката в световен мащаб е такава, че България на този етап не е интересна!
Васалната колония не е на дневен ред затова и се управлява по инерция от старите, но скоро високите цени на тока, газта, водата и непосилните сметки ще изкарат хората навън да потърсят сметка за това престъпно управление !

Топлата зима няма да трае вечно и Борисов го знае, че дните на това правителство са преброени!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.