Добра вест за всички Българи: Учените доказаха …..

Добра вест за всички Българи: Учените доказаха …..ГЕРБ

Добра вест за всички Българи!
Ракът, наричан също ГЕРБ или злокачествен тумор, или злокачествена неоплазма Генетично Ембрионално Репродуктивна Болест накратко ГЕРБ или РАК !

Характеристики на синдромът ГЕРБ: това заболяване, е свързано с анормален растеж на мозъчните клетки с потенциал за навлизане или разпространение в други части на тялото!
Болните клетки посредством кръвоносната система навлизат в цялото политическо тяло на страната ни !
В началото това заболяване е било забелязано само в един индивид наречен Бойко !
Но с времето заразата обхваща по-голяма група от хора и така учените го наричат ГЕРБ !
С времето щамът мутира и преминава в различни фази ГЕРБ 1, по-късно и в ГЕРБ 2 !
От лабораториите на БСП и ДПС твърдят, че имат ваксина за този вирус, но още никой не я е видял, може и да лъжат, може и това твърдение да е вид хибридна война !

Болестта трайно засегна огромно количество хора и техните семейства и няма род в България, които да не е засегнат от него !

В последно време стана ясно, че България има нужда от ясна превенция за борба със заболяването !
Внесоха се ваксини от Турция, които се оказаха на практика безполезни !
Според световните учени само две нации във света имат алтернативна медицина освен тази, която налагат световните фармацевтични гиганти !

Efekt 2

Това са държавите Китай с тяхната акупунктура и иглотерапия както и с медицинската гимнастика ТАЙ ЧИ и България с природолечението и многобройните билки в нашата страна така наречените бабини методи !
Щамът се е зародил в България и за сега според световните епидемолози той може да се разпространява само на територията на страната ни !

От ЮНЕСКО също съобщиха, че няма опасност да се предаде заразата, защото този вирус може да се предава само в нашият климат и среда и по нашите гени !
От Юнеско съобщиха, че Ирина Бокова е била засегната заради българските си гени !

С две думи този вирус може само и единствено да се предава на хора със сродни гени и именно затова и лекарството се крие във всеки един от нас !

За сега вирусът е спрял еволюционното си развитие и няма опасност щамът да мутира в ГЕРБ 3 ни успокояват от институтът по вирусология към БАН !

Справка в Уикипедия, свободната енциклопедия:

„Вирусологията (от лат. virus – отрова и logos – наука) е наука пряко занимаваща се с изучаването на вирусите.
Науката изследва точните механизми и начин на функциониране на вирусите в живата клетка. Вирусологията е млада наука, която се развива паралелно с развитието на молекулярната биология.
През последните 10 години самата наука бележи забележителен успех, съсредоточавайки в себе си ресурси, за изучаването и унищожаването на вирусните агенти по човека, животните и растенията.- цветето гербер ” и забележете науката е на толкова години на колкото е и ПП ГЕРБ !
Истината е, че човешкият организъм изгражда имунитет срещу болестите !
Имунитетът (от на латински: immunis – „свободен“) е устойчивост на организма срещу физичните, химичните и биологичните патогенетични фактори на заобикалящата го среда.

Имунитетът е сложна система от защитно-приспособителни реакции на организма, които са се развили и усъвършенствали в хода на еволюцията. Основната цел на имунитета е да съхрани хомеостазата и генетичната цялост на организма, независимо от промените в заобикалящата го политическа обстановка . Така имаме добра вест за всички Българи независимо къде се намират по света !

РАКЪТ СЕ ЛЕКУВА !
Ние започваме да се лекуваме сами и промяната във всеки един от нас започва вътре в самите нас в умовете ни !

Отвътре навън !

И след като референдумът повече от една трета от носителите на Българските гени както и над 250 000 много болни от синдромът на ГЕРБ 2 пожелаха промяна, пожелаха да кажат, че са готови да бъдат излекувани и искат да дишат и работят свободно в България, искат да живеят и да творят в България и ние считаме, че Българският народ скоро ще бъде излекуван напълно !

Съветът на хората, които се занимават с алтернативна медицина е към всички, които искат да се излекуват напълно! Забравете за ГЕРБ 2, той се лекува по следният начин:

1. забравете ги и когато умът ви се прочисти и тялото ви ще го последва след това е душата ви и само така България ще може да тръгне към едни светли бъднини !

Дали ще се отърсим от болестта ГЕРБ 2 е въпрос на мажоритарен избор, всеки избира мажоритарно в своят живот?

Аз избрах без ГЕРБ 2, а ти ?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.