Долари затъмниха информацията за отвличането, мафията продължава

Долари затъмниха информацията за отвличане

Долари затъмниха информацията за отвличане мафията продължава !
Мафията жъне успехи, МВР крият информация за делата на мафията !
Министъра на МВР тази сутрин за отвличането !
Открит е опожарен автомобила на похитителите, автомобилът е Шкода и е опожарен, което показва, че похитителите са професионалисти и унищожават всички улики, които може да бъдат оставени след тях !

Огромно количество доларови банкноти са разпръснати на местопрестъплението и по този начин на самото местопрестъпление е било замърсено от всички, които събираха пари на място !Местото е замърсено с ДНК на десетки още хора !

Дали се връщат мутренските времена? Валентин Радев казва твърдо НЕ, но ние знаем, че те не са си отивали !
Докато Мутри управляват държавата ни в какви времена да живеем ? Убийство в Пловдив, стрелят се и по цигански махали в Котел, има обири, грабежи, побои и в какви условия живеем, бе хора?
Нима мутрите и мафията спряха да се хранят и някак си изчезнаха от битието ни ли? МВР ни уверява, че работи и функционира нормално, а нормалното за МВР е да се грижи за мафията !

Efekt 2

И понеже всичко е наред в страната днес има протест на полицаите в Пловдив и Смолян !
Дето се казва всичко в държавата ни е хаос, а само в мафията има ред и ни карат наред!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.