Долен PR на един негодник !

Долен PR на един негодник !


ВИЖТЕ кой е най-големият НЕГОДНИК !
Бойко Борисов определил всички, които са били на банкета в Несебър в денят на траур като НЕГОДНИЦИ !
Най-жестоката истина е, че ако те са НЕГОДНИЦИ значи той е най-големият НЕГОДНИК !
Според една от големите електронни медии в страната skandalno.net Бойко Борисов е разцъквал футбол в денят на траур !негодник

„Бойко Борисов играл футбол на игрището в „Дианабад” на 8 февруари, денят в който бе обявен национален траур в памет на жертвите от наводненията в село Бисер, пишат столични медии”.

Това автоматично доказва кой е най –големият НЕГОДНИК в страната !

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК !

Груба и долна лъжа е, че по границите всичко е спокойно и че хората в Харманли са намалели, а истината според bez-cenzura.info е друга, в сайтът вчера публикуват друго :
„17 иракчани са задържани от граничните власти на Румъния и са върнати обратно в България на 10 декември 2016 г., има и 11 деца . Групата от 36 иракчани, с изключение на двама, е успяла да напусне бежанския лагер в Харманли”.

Efekt 2

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК !

Значи Бойко ги праща на Меркел, еми след като са си платили хората, така ще е !Николай Цонев
Друга лъжа е, че Бойко каза, че ще уволни всички от банкета в Несебър !
„Четирима, а не шестима, се оказаха уволнените ръководители от горски стопанства заради ведомствено празненство след семинар в Несебър в деня на национален траур“.
Това публикува Николай Цонев на стената си !

Ние от Blife.eu се чудим как има още хора да му вярват?
Чудим се и с колко лъжи в минута говори нашият премиер ?
Според нас това е долен PR на един негодник !
Колко милиона внесохте господин Борисов по сметките в Бисер и на колко Българи построихте къщи там?Негодник

Съществително нарицателно име, мъжки род, тип 14a
Човек, който с поведението и действията си злепоставя, унижава друг човек или някаква група от хора, с цел да постигне лична изгода.
Човек, който в своя изгода присвоява материални блага или парични средства, като изопачава факти и данни и причинява умишлено вреда срещу интереса на личност или общия интерес.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута. Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.