ДОСТоен Българин +ВИДЕО

ДОСТоен Българин +ВИДЕО


Евгенийят Михайловски днес по БТВ ясно и категорично заяви, че благодари за безплатната реклама на всички телевизии и радиа на вестниците, и на всички медии, че отразяват политиката на гаДОСТ, но ясно каза и отряза, че лидерът им Лютият Местан ще съди всеки, който заяви, че партия гаДОСТ е била Турска !

И сега да вземем да се страхуваме всички медии ли, какво ?

Свалят се предавания, чупят се гробове, всеки от ефира пръст размахва, всеки се заканва с разправа или саморазПРАВА, а ние медиите ПРАВА нямаме ли?

Efekt 2

Закон за омразата!
Закон, в който ако кажеш нещо обидно за политик те очаква затвор !
Закон за антитероризъм!
Закон за забрана на социалистическите символи!

Все закони, с които лостовете на властта да смажат хората с позиция !
Този Евгенийят Михайловски заяви в ефира, че хората, които се завиват с Руски знамена са предатели, а тези дето се завиват със забрадки и прокарват крайни ислямски и радикални учения те какви са ?ДОСТоен Българин +ВИДЕО

Хора опомнете се, от Турция всеки ден хиляди влизат в страната ни, а тази партия гаДОСТ утре ще бъде техният водач на къде ли ще ги поведе?
А такива като този Евгенийят Михайловски придават Българска опаковка на джихатът, който предстои!

ВИЖТЕ БЪЛГАРСКО СЕЛО ОЩЕ ОТ 2013 г. !

ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ КОЯТО ИСКАТЕ ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.