За ДОСТ няма ДАНС

За ДОСТ няма ДАНС

МЕСТАН АКБАР или ЗА МЕСТАН НЯМА ЗАКОНИ!

Странно това явно е междуправителствена спогодба между правителството на Борисов и Турция защото никой не задава въпроси на Местан как и от каде се финасира партията му ?
На всякъде се пита за пройзход на капитали само в България не ако това не е правитекствен чадър какво е ?

Вижте какво излезе в пресата :
Офисът на протурската партия ДОСТ на Лютви Местан се намира в луксозния столичен бизнес център „Платинум“. Сградата е в идеалния център на София, на улица „Бачо Киро“ 26-30. Собствениците отдават под наем един квадратен метър на 12 евро месечно. Отделно се наемателите плащат по 2,5 евро „такса обслужване“.Местан офис

Сметките показват, че за офис от 350 квадрата ДОСТ би плащала по 4200 евро без ДДС на месец. Отделно се собствениците прибират и по 875 евро без ДДС за обслужване от наемателите си. Нашите изчисления показват, че офисът си в бизнес центъра, с включени режийни разходи струва на ДОСТ минимум 20 000 лв. Отделно Лютви Местан, известен с пермаментните си лъжи и позорното си бягство в турското посолство, плаща заплати на служители, на пресцентъра си и прочие. ДОСТ няма държавна субсидия, а шестимата депутати, които в началото на тази година напуснаха ДПС, по документи, не са никак богати. Лютви Местан дори няколко пъти повтори пред медиите, че все още нямал жилище в София и живеел под наем.

Efekt 2

Източник:mignews.info
В крайна сметка има ли органи, който имат регулаторна роля в страната ни ?
Кой ще попита Местан от къде са парите, който харчи неговата партия ?
След като видяхме на самото откриване на тази партия представители на сивите вълци кой знае дали измежду загадъчните спонсори няма пари и на терористични организации ?

Кой ще провери дали не са спонсорирани от „Ислямска държава“ и други такива ?
ДАНС не си свърши работата за незаконният молитвен дом в София, в който Местан обичал да ходи,а сега също ще си затворят очите !

Нямаме вече държавна сигурност, няма вече и държавни органи, който да защитят Българското и да спрат нахлуването на ислямистки партии и образувания, който един ден могат да се превърнат в армия проповядваща джихат !

И докато Борисов си пие кафето с Местан и изпълнява заповеди от Анкара така ще е !
Но прави впечатление, че Местан е над закона и над всички в тази държава, пряко се заяжда със Сокола, но няма съд и прокуратура за него !Борисов Хафъзов

И какво се чудим след като над 120 000 турци гласуват за ГЕРБ !
Може би ДОСТ означава Държавата Отдавна Стана Турска !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.