До всички патриоти, само да попитам!

До всички патриоти, само да попитам!


Вие за ГЕРБ ли гласувахте?

И за Бойко Борисов премиер?
И Вашите лидери да попитам, когато агитирахте своите избиратели Вие не знаехте ли, че ще се наложи да вземете страна в парламента ?
Всички сме излъгани, но най-много са най-пламенните, най-горещите сърца на милата ни родина, тези хора наречени патриоти и родолюбци, а днес Вашите гласове ще гласуват за онези концесии! Вашите гласове ще гласуват за онова злато да продължи да излиза от страната ни !

Но и Вашите гласове ще гласуват Турция да вземе летище Варна и да прокара имперските си интереси !
Коя е родината на Вашите лидери ?

Efekt 2

Защото не е България като гледам !
Вашите гласове за Вашите народни представители, които май не били много Ваши, а на ГЕРБ !
Чудя се, искахте ли ГЕРБ и ако е така защо не си гласувахте за тях директно?

Но май не сте желали ГЕРБ !

Е обещаха Ви 300 лева минимална пенсия и 1500 лева заплата! Сега поне ще получите ток и вода, газ и цени на храната като за такива пенсии и заплати, а за заплатите попитайте Вашите лидери ! Те обаче са заети, че водят разговори с ГЕРБ за министерски кресла, а не с Вас избирателите, че Вие не сте им нужни вече !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.