Дружба навеки! Всеки избира всеки!

Дружба навеки! Всеки избира всеки!

Всеки избира дали ще е дружба с Русия навеки или ще кандидатства за зелена карта?

Но едно е ясно, че старите си спомнят едно, младите знаят друго, а истината е по средата! Вижте къде е тайната !

Efekt 2

Спираме с носталгията, тя не може да бъде разбрана от младите, а старите не разбират модерната Демокрация на младите!

Два свята завъртени в хаоса на отрицанието!
Правим музей, в който да покажем на децата какво е слама, какво е мотика и какво е лопата, но не ги учим да боравят с тях като модерното време отхвърля старите навици ! Навици, интересна дума, а именно в нея се крие прогресът и разпада, в нея се крие моделът, бъдещето и краят ! Навици полезни, вредни, правилни и грешни!

Навикът е силна дума, тя е по-силна и от мисълта и от волята като не дава миг покой и на сънят, навикът е силата добра или зла от теб зависи тя !

Навикът да ставаме рано в Комунизма да правим утринна гимнастика, да работим всички до един!

Навикът да се отнасяме с думите „другарко“ и „другарю“, да бъдем със силна семейна клетка, а силните семейни клетки образуват силен държавен механизъм! Да обичаме родината си, да я тачим и защитаваме на първо място бе страната и хората и по градовете, и по селата !

Навиците са тези, които държавната машина отработи в хората и са тези, които подържат пулса на обществото и биоритъмът на цялата държава затова имаше държава ! Днес е Демокрация, днес навиците идват от моделът на живот и от моделите на подражание – гангстери, бандити, фолк певици, чалга и разврат и как да си научим децата на морал? Няма как да стане в този свят навиците сутрин да се излежаваш с цигари и кафе, алкохолът и най-страшният порок е да изтъркаш ти талонче за късмет!

Навиците днес и преди, навиците какви ще са в утрешните дни?
Навиците, там се крие и решението, и спасението! В началото бе словото, а после идва навикът и всичко свършва, нали?

Както се казва внимавайте какво си мислите, защото мислите пораждат действия, а действията създават навици, а навиците оформят характера, а характера кове съдбата! Много са тези, които се оплакват от нелека съдба, но съдбата е само дума, в която се крие комплекстност от думи, мисли, действия и постъпки !

Искаме да променим съдбата си, искаме да променим страната си, но промяната ще дойде когато променим нас самите и чак тогава с едни думи от Комунизма ЛИЧЕН ПРИМЕР ще променим околните и така стъпка по стъпка ще променим идните поколения, но за съжаление обаче загубихме не едно или две поколения!

ГЕРБ съсипаха страната и хората в нея !

Но едно е ясно – спасението е в нас самите докато ни разделят ще сме слаби, но докато се обединим като един и тогава няма сила дето да ни спре освен, ако навикът на битовизмът не ни унищожи както унищожи и Комунизма !
Дружбата между хората и народите там е спасението, но дали ще се сродим ти взимаш решението!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.