Душевните граници на Ердоган и културните граници на Ахмед Доган

Душевните граници на Ердоган и културните граници на Ахмед Доган

Душевните граници на Ердоган и културните граници на Ахмед Доган
Тези граници носят след себе си огромна полемика, но и пробуждат много исторически страхове!

Тракийските Българи и до днес помнят масовите кланета!

В Батак и до днес говорят за съжителството на два народа след преместването на една такава граница и пак същата – културна или душевна, няма голяма разлика !
Разликата е във времето и начините за налагането на новата култура !
И ако до вчера е било с ятагани то днес е с танкове и мини !
Когато има несъответствие с културните разбирания и някой силно задушевен човек реши да Ви обясни, че рязко трябва да промените съжителството си, навиците си, религията и културата си, а какво следва? Следва реки от кръв и много страдание !

Efekt 2

Някой от Вас ще кажат, че е опасен само радикалният ислям и в България мюсюлманите са мирни граждани – така е !
Ако има едно противопоставяне на верска основа и група радикални елементи направят такова ескалиране, тези мирни мюсюлмани на коя страна ще застанат в един такъв изкуствен конфликт на християните или на своите събратя ?

А още по-опасно е когато такива крайни изказвания идват от лидери на такива общности, защото тези мирни и добри мюсюлмани се командват от тези лидери !
И като стана дума за Мюсюлмански лидери, къде са християнските?
Както се казва „С нами Бог“, ама само с Бога но не и Бойко!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.